Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobre... a jeste jeden muj dotaz - > mel bych navazovat z 18ti hodin svetla (ktery sviti ted) na 12 hodin tmy, nebo bych mel navazat z 8 hodin tmy (kterou mam ted) na 12 hodin svetla? co je lepsi?
Původní příspěvek od dareba dobre... a jeste jeden muj dotaz - > mel bych navazovat z 18ti hodin svetla (ktery sviti ted) na 12 hodin tmy, nebo bych mel navazat z 8 hodin tmy (kterou mam ted) na 12 hodin svetla? co je lepsi?
to je úplně fuk.Na tom nezáleží.Kytky začnou tak cca po týdnu nakvétat
Někteří to nechaj svítit 24 h než tomu zkrátí periodu na 12 hodin
Původní příspěvek od Noobs jj 35 -40 stupnu je fakt hodne ..pres 30 stupnu se v kytičce zastavuje "metabolizmus" prestava rust ,neprijma živiny ;-) ideal je 28..
achjo... 2x jsem napsal, ze teploty uz drzim dole (26-27°C stabilne) a navic jsi uz druhej, kterymu pisu, aby jsi poradne cetl cely theard - dozvedel by jsi se, ze po zakoupni teplomeru a zmereni teploty jsem zacal vic vetrat a diky tomu uz problem s vysokejma teplotama nemam...
No a ted k tematu - dneska jsem koupil Plagron Bloom a 4 ml/L vody jsem jim dneska dal prvni davku...
Fotky z dnesniho dne - 14. DEN na rustu 18/6...
pocitam, ze asi zitra nebo pozitri uz pomalu prepnu na 12/12
vypadá to,že dareba to dává postupně dohromady,
teda ty kytky,takže bych navrhoval všechny ty OT příspěvky
smazat ať tady je tak nějak přehled,teplotu srazil,zítra přepína (aspon to píše) a kytky vypadaj už vcelku k světu.
diky... jsem rad, ze jsem se nepodridil negativnim nazorum a radam, abych rizky vyhodil a investoval do toho mnohem vetsi penize a pak az se pokusil o prvni grow... myslim, ze pokud nenastane nejakej necekanej zvrat, tak bych mel uspesne dojet do finishe... tohle je vlastne takovej naukovej grow, kde se chci poucit z vlastnich chyb a tech se snazit v dalsich kolech vyvarovat...
tak jestli muzu, tak bych si dovolil rict, ze tentokrat se te musim zastat, protoze uz jsem tady videl mnohem horsi kytky, co se nevyhodili a dorostly, rady abys to vyhodil byly opravdu zcestne, protoze kytky, krome tech dvou (asi chronic, jak si rikal) vypadaji docela zdrave. Ty dve jsou trochu zabrzdeny, ale uvidis, co se s nima stane, az prepnes...jinak budes hnojit jenom tim bloomem? Nebo koupis treba aspon Pkcko? Drahy stimulatory jsou asi zbytecny, ale aspon to Pkcko by se ti siklo...imho neni drahy a udela svy. S tim bloomem je asi brzo, vetsina lidi hnoji prvni 2-3 dni growem, pak pul napul a pak az teprv jen bloomem. Ale kytkam to neuskodi, jen si mohl dat mensi davku. Tak drzim palce at to hezky kvete.
chapu ze "valba" ze strany davu, at je jakkoliv opravnena, je neprijemna a on se branil. Posledni fotka vypada dost dobre. Skoda ze si stezoval na toho chronica, ted ho mam plnou skrin a roste, i kdybych nechtel
Hele všímáte si,jak si tady bere "někdo"na sebe plášť,kterej dle jeho mozečku zrovna frčí,a když zjistí,že zas tolik nefrčí,tak bez problémů převleče jinej..? Ten chlapec má dvě zelený kostičky,a pro získání dalších,především od moderátorů,zkušenejch growerů nebo admina udělá zřejmě cokoliv..Dareba byl dareba,jelito,ale aspoň upřímný jelito,tendle týpek je podle mě slizkej jako had..a taky slušný jelito,jenže slizký jelito...mnohem horší,než Dareba
Stačí si jen přečíst jeho podpis a člověku je na blití...
sběratel zelenejch vyžadoněnejch kostiček,co takhle pár zelenejch koleček,snad potěší.. +++++++++