Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. INDOOR - 250W by dareba
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10
Autor
Téma 
dareba
Stálý Člen

Karma uživatele dareba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

dobre... a jeste jeden muj dotaz - > mel bych navazovat z 18ti hodin svetla (ktery sviti ted) na 12 hodin tmy, nebo bych mel navazat z 8 hodin tmy (kterou mam ted) na 12 hodin svetla? co je lepsi?

Old Post 24-02-2010 v 14:54 PM
dareba je offline   Profil uživatele dareba   Find more posts by dareba   Foto galerie člena dareba   Click here to Send dareba a Private Message   Add dareba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

citace:
Původní příspěvek od dareba
dobre... a jeste jeden muj dotaz - > mel bych navazovat z 18ti hodin svetla (ktery sviti ted) na 12 hodin tmy, nebo bych mel navazat z 8 hodin tmy (kterou mam ted) na 12 hodin svetla? co je lepsi?

to je úplně fuk.Na tom nezáleží.Kytky začnou tak cca po týdnu nakvétat
Někteří to nechaj svítit 24 h než tomu zkrátí periodu na 12 hodin

pic...

Old Post 24-02-2010 v 14:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Noobs
Stálý Člen

Karma uživatele Noobs - 90% PěstitelskáKarma uživatele Noobs - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

jj 35 -40 stupnu je fakt hodne ..pres 30 stupnu se v kytičce zastavuje "metabolizmus" prestava rust ,neprijma živiny ;-) ideal je 28..

Naposledy upravil Noobs 24-02-2010 v 18:41 PM

Old Post 24-02-2010 v 18:29 PM
Noobs je offline   Profil uživatele Noobs   Find more posts by Noobs   Foto galerie člena Noobs   Click here to Send Noobs a Private Message   Add Noobs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 116

citace:
Původní příspěvek od Noobs
jj 35 -40 stupnu je fakt hodne ..pres 30 stupnu se v kytičce zastavuje "metabolizmus" prestava rust ,neprijma živiny ;-) ideal je 28..

achjo... 2x jsem napsal, ze teploty uz drzim dole (26-27°C stabilne) a navic jsi uz druhej, kterymu pisu, aby jsi poradne cetl cely theard - dozvedel by jsi se, ze po zakoupni teplomeru a zmereni teploty jsem zacal vic vetrat a diky tomu uz problem s vysokejma teplotama nemam...

No a ted k tematu - dneska jsem koupil Plagron Bloom a 4 ml/L vody jsem jim dneska dal prvni davku...
Fotky z dnesniho dne - 14. DEN na rustu 18/6...
pocitam, ze asi zitra nebo pozitri uz pomalu prepnu na 12/12

Old Post 24-02-2010 v 19:15 PM
dareba je offline   Profil uživatele dareba   Find more posts by dareba   Foto galerie člena dareba   Click here to Send dareba a Private Message   Add dareba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 117

...bloom v rustu jo?
Stříhat nebudeš?
...honem,honem co?

Potom mi může někdo napsat že je třeba víc radit,pyčo hrachem do zdi.

Old Post 24-02-2010 v 19:34 PM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 118

snad se kytky neposerou z toho, kdyz jsem jim dal kvetovou hnojku posledni den v rustu... par kytek bylo zastrizeno jak jsem uznal za vhodny...

Old Post 24-02-2010 v 19:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 119

vypadá to,že dareba to dává postupně dohromady,
teda ty kytky,takže bych navrhoval všechny ty OT příspěvky
smazat ať tady je tak nějak přehled,teplotu srazil,zítra přepína (aspon to píše) a kytky vypadaj už vcelku k světu.

Old Post 24-02-2010 v 19:54 PM
dareba
Stálý Člen

Příspěvek č. 120

diky... jsem rad, ze jsem se nepodridil negativnim nazorum a radam, abych rizky vyhodil a investoval do toho mnohem vetsi penize a pak az se pokusil o prvni grow... myslim, ze pokud nenastane nejakej necekanej zvrat, tak bych mel uspesne dojet do finishe... tohle je vlastne takovej naukovej grow, kde se chci poucit z vlastnich chyb a tech se snazit v dalsich kolech vyvarovat...

Old Post 24-02-2010 v 19:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 121

tak jestli muzu, tak bych si dovolil rict, ze tentokrat se te musim zastat, protoze uz jsem tady videl mnohem horsi kytky, co se nevyhodili a dorostly, rady abys to vyhodil byly opravdu zcestne, protoze kytky, krome tech dvou (asi chronic, jak si rikal) vypadaji docela zdrave. Ty dve jsou trochu zabrzdeny, ale uvidis, co se s nima stane, az prepnes...jinak budes hnojit jenom tim bloomem? Nebo koupis treba aspon Pkcko? Drahy stimulatory jsou asi zbytecny, ale aspon to Pkcko by se ti siklo...imho neni drahy a udela svy. S tim bloomem je asi brzo, vetsina lidi hnoji prvni 2-3 dni growem, pak pul napul a pak az teprv jen bloomem. Ale kytkam to neuskodi, jen si mohl dat mensi davku. Tak drzim palce at to hezky kvete.

Old Post 24-02-2010 v 20:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 122

jestli se kytky neposerou?
Kytky budou potřebovat po přepnutí a to až 3 týdny hafo dusíku,kterého se jim v kvetovem hnojivu nedostane.

Tak asi tak nějak ode mě na závěr tady.

pick.

Old Post 24-02-2010 v 21:22 PM
Host
Host

Příspěvek č. 123

no jak to dopadne se uz asi nedozvime...

Old Post 24-02-2010 v 22:04 PM
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

škoda že to vzdal nemel to tady s nami lehky

chapu ze "valba" ze strany davu, at je jakkoliv opravnena, je neprijemna a on se branil. Posledni fotka vypada dost dobre. Skoda ze si stezoval na toho chronica, ted ho mam plnou skrin a roste, i kdybych nechtel

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 25-02-2010 v 04:55 AM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

http://grower.cz/forum/showthread....6142#post866142

...no lidi musej chápat že jsme grower.cz a ne dýler.cz , mej te se Hlava

Old Post 25-02-2010 v 07:11 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

tak tak HLAVO

začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách

...Flower power...

first 250W BB a jock horror = 68,5g

2.grow: rozjeto 10(8)x AK-48 = 110,6g

konec 4xFC a 4xPP .. 130g opět nic moc

first aero = nic moc 75g(material ale good)

Old Post 25-02-2010 v 09:53 AM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 127

tak jsem se trefil-stejně to bylo jelito

Old Post 25-02-2010 v 11:31 AM
Host
Host

Příspěvek č. 128

Hele všímáte si,jak si tady bere "někdo"na sebe plášť,kterej dle jeho mozečku zrovna frčí,a když zjistí,že zas tolik nefrčí,tak bez problémů převleče jinej..? Ten chlapec má dvě zelený kostičky,a pro získání dalších,především od moderátorů,zkušenejch growerů nebo admina udělá zřejmě cokoliv..Dareba byl dareba,jelito,ale aspoň upřímný jelito,tendle týpek je podle mě slizkej jako had..a taky slušný jelito,jenže slizký jelito...mnohem horší,než Dareba

Stačí si jen přečíst jeho podpis a člověku je na blití...
sběratel zelenejch vyžadoněnejch kostiček,co takhle pár zelenejch koleček,snad potěší.. +++++++++

Naposledy upravil 25-02-2010 v 19:55 PM

Old Post 25-02-2010 v 19:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-05-2016 - 1.st indoor 450W Led - 71 odpovědí
02-12-2010 - 1. indoor 250 MH/HPS - 41 odpovědí
23-09-2010 - 1.indoor 250W of Fikus - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás