Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem opet koukal na vanillu pod mikroskopem a zda se mi ze trichomi mam half cloudy/half clear... Zda se mi ze to nejak spatne zraje... O AK 47 a OB ani nemluvim (ty maji hnedy tak z 20%).. Kazdopalne vecer pokosim dve kytky vanilly. Tu dalsi necham jeste aspon 5 dnu s ostatnima.... Aspon poznam rzdil mezi total stoned/energy stoned... :-)
DNES JE TO 65 DEN!!!!! :-( a plice uz mi pekelne nadavej. Proc se s tim tak seru mi rikaj :-)
Jinak zatim testovana pouze vanilla a ta vune je velmi zajimava....Struktura je komplexni a efekt famozni. Zanedlouho pridam konecne cislo, pac OB sli pod kosu teprve dnes...neco kolem 78 dne...