Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mas to fakt pekny, akorat byme zajimalo jak hluboko mas zastrceny svetlo. chystam se delat neco podobnyho ale s 600w a dost sem se zacal zajimat o vertical. muzes mi prosimte aspon vyfotit horni pulku tvyho boxu, zajimalo by me jak to mas reseny. pokud muzes tak udelej foto z boku a zevnitr a klidne uzes i ze zhora proste abych videl jak to vypada.
tak sem to včera s kamarádem schodil, z důvodu nálezu další plísně. Tímto mu moc děkuju za spolupráci, byla to velice lepivá práce do ranních hodin. Udělám menší zhodnocení jako u minulého kola.
♦ počet dnů v růstu : 50
♦ počet dní v květu : 57
Použité hnojiva: Růst
♦ Plagron - Terra Grow
- Phytamin
♦ Kristalon - Kristalon Trávník
♦ Wuxal - Super Květ
♦ Advance Hydroponics - Enzymes +
♦ Bionova (BN) - Pk 13/14
♦ Plagron - Terra Bloom
Kdo chce ať si tipne kolik toho bude, snad víc než předtim, sám nevim.
Tak sem docela sklamanej, né gramáží ale spíš tim, že jako druhé kolo to nebylo o tolik lepší. Sečteno a podtrženo, pouhopouhých 98.73 G. G.M.O zaslouží potlesk a klidně něco ze sušiny, napiš do pm odkus jsi
Tak sem šoupl do skříně další řezy, tímto musím znovu poděkovat dárci. Jediné co mě trápí, je rozhodnoutí jestli mám jet znovu kalfas nebo si udelat skřín a zkusit namísto vertikálů horizontál scrog. Skřín je docela malá proto se furt nemůžu rozhodnout. Ale na řezy se už svítí
Tepltota ve svitu +- 25° ve tmě 21°
vlhkost ve svitu 65% ve tmě kolem 80%
Tak vás zas všechny zdravim a uploaduju novy foto. Kytky už se konečně rozjely, byly to čerstvě zakořeněný řezy. Začínám přidávat v polovičním minimu také Wuxal Super, tak uvidíme jak to dopadne.
Jak už tak bývá, ve sklepě je vlhko. Myslel jsem, že když nechám škvíry mezi prknama a koberec prořežu, že tak vlhkost z pod toho podia vyleze, mýlil jsem se.... Dobrou chuť
kytky krmim Wuxalem super, možná vyměním za Komplex A+B (Vermifluid), hnojim jím jednu out-door kytku v kýbly a je nádherná. Furt nevim jestli mám jet ten horiz. nebo vert. Na thermo-hydro metru můžete vidět venkovní teplotu a vnitří vlhkost.
Edit: Před chvíly sem byl změřit ph, výsledek mě trochu zarazil, je tam okolo 5.0. Nevim čím to je, asi hlínou, jelikož zálivka s hnojkou má 6.0.
Ale co už, kytkám to očividně nevadí, takže s tím asi nic dělat nebudu.
poslední dobou na celej grower nějak kašlu, tak když už sem fotil tak sem něco dam, kytkám začínaj hezky táhnout větve. Dnes zalito 1,5 l s 2ml AB komplex ( Vermifluid )
foto #1: větvičky
foto #2: listy vypadají spokojeně
foto #3: teplota a vlhkost
S hnojením jsem se vrátil zpět k Wuxalu, po vermifluidu jsem neviděl žádné velké pokroky tak jsem ho vyřadil ze zálivky. Sory za kvalitu, nemam ted fotak. Novinky které jste si mohly všimnout, jsou našroubované plechy na stěnách stejné z čeho je home-made stínidlo.
Dnes přepínám na květ, tak uvidíme...možná že síť vubec dělat nebudu a jen si je chytnu drátkem, ještě nevim. Zmínim se také o tom, že jsem zastřihl u všech kytek vršky, lezly mi moc do vejšky.
tak potvory mi pěkně vytáhly, kamarád řikal, že po přepnutí ještě pěknej kus poletí, bylo a je tomu tak. Začínaj dělat paličky, až budou trochu větší, nainstaluju asi síť.