Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Klamath : z tvojej fotky to bohuzial vydiet bohvieako nieje.. ale skus to porovnat s mojim samcom
snad ti ta foto pomoze.. drim palce.. snad sa ti to rozbehne
no jo je to tak hermáč nebo samec ale v tomto prvotním stádiu květu bych to typoval hned na samce.. i kdyby to byl hermáč tak je dost vykvetlý a pokvete víc i kdyby jsi to hlídal a uždiboval tak to stejně oplodní takže ho rovnou vytrhni a udělej víc místa kytičkám... tak bych to viděl já
G.M.O... ty mě chceš říct žesi poznal z klamathovi fotky cotoje zapohlaví!!!!.. asi těško..podle čeho tak soudíš když klamath sám neví jestli to je samec..
hele víš co udělej velké listy cosi myslíš že tam už nemají být otrhej a u těch pár ostatních navrchu skrať čepele prosvítíš spodek aspon trošku....a havně ty nemocné listy...
jj ty sem chtel odstranit. jenze sem vcera zalejval tak sem chtel videt jestli se to zhorsi. Moje zkusenost s temahle kytkama je ze kdyz neco po*eru projevi se to nejdriv na nemocnejch listech, takze sem chtel vedet jestli se este zhorsej nez je useknu ....