Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok no,zatím se nikdo na inzerát neozval,takže asi to risknu a zkusím to nějak pokutit v jiné místnosti.A do čeho mám ten pyl nejlépe zklepávat?A jaký poměr mouky k tomu pylu(asi jen zlehka že?
Zdar Hurri
nevíš kde bych tady na G našel odkaz na řízené opylování?S tou petlahví by to asi šlo,ale toho pylu bude tak malinko že bych ho v te petce ani neviděl.Musím vymyslet do čeho to sklepávat.
nojo jenže já ho budu mít ted nějakou dobu za oknem,začne mi kvést a pak ,než to stačim utrhnout ty květy tak tím jak do něj drcnu tak se vše vysype.Jedině do něj drcat a těsně pod květem mít tu čtvrtku papíru.ALE JAK TO PAK UDĚLAT ABYCH V PLNÉ SKŘÍNI KYTIČEK PRCNUL JEN JEDNU ŠIŠKU Z JEDNÉ KYTKY?
Vyndas kytku, steteckem naberes pyl, natres palici (staci malo), zavres do pytliku (bacha na plisen) a kytku muzes pro jistotu nechat po dobu nesviceni mimo skrin, pak bych ji tam prdnul zpet a melo by to byt v pohode.. Po nejake dobe pytlik sundas a je to...
OK už to snad chápu,akorát jak dlouho má být kytka mimo hned po opylení?dělám to poprvé tak chci mít vše v cajku .A za jak dlouho sundat ten igelitový pytlík,Musí být asi igelitový že?Není jiný matroš s kterým by se to dalo?Bo plíseň je mrcha,a mít místo semen plesnvou palici,tak bych to mohl osrat.a jaké palice jsou na takový opylovací grif nejlepší?Spodní,horní,malé,velké,více osvětlené,méně osvětlené?aby ty výsledné semena byly opravdu kvalitní.
ta mouka tak zhruba 1:5, nemusi ji byt moc, jen aby se to dobre nanaselo...z tech novin to zklepej na nejaky sklo idealne, petriho miska by byla asi idealni, ale tu zrejme nemas, ale i na proste obycejny sklo nebo tak...
a jinak Hurricane radi spravne na pytel se vyser a kdyz uz tak papirovy, ale ani ten bych tam nedaval...moc to nehrot nejak to dopadne
Původní příspěvek od Hurricane Osobně jsem to nezkoušel .. ale co vím tady z Groweru a od kamošů co tohle dělaly tak by to mělo byt OK
Ja sam sem jel tento rok poprve outdoor.. ale o grow se zabívam už nějakou dobu .. akorát předtím nebyla nějak možnost to zrealizovat .. ale chodil sem ke znamím co jely IN a dělaly to přibližně takhle
Neber si to špatně,ale potřebuju radu od někoho kdo to už nejdednou dělal,aby mi řekl čeho se mám vyvarovat atd.fakt to nemyslím špatně,nijak tě nepodceňiju ,ale musíš chápat že tím riskuju celou úrodu (oprc) ,takže mi nestačí odpověd tipu,,takhle nějak to kámoš dělal a bylo to ok".nic proti ,ale na zoodpovězení této otázky potřebuju někoho zkušenějšího.Ale cením si ochoty...dík
mouka? tyvole wtf??? prooooč???!!!
hele jestli sem pochopil dobře - chceš si chytnout pyl...
tak jestli máš samce stranou tak na něj natáhni dycky na větývku třeba dealerák a zatřes s tim ... nic složitýho nevymejšlej , naopak
Taky si myslím,půlku pylu oprcám s trainem (20% THC) a vytvořím bluetrain a druhou půlku mrsknu na jacka Herrera(ten je zatím v matkárně.A název ještě vymyslím.Díky za infa hoši,konečně se to tady rozhejbalo.Jsem zvědav co může vzniknout s (19%)blueberry skřížením s (20%)trainam...hmm asi díra do mozku
Zdravím,takže tady přihazuju foto již zmiňovaného samce BB.myslím že je fakt pěkný a že budou jeho potomci mít velice dobrý růstový potenciál.Dal jsem ho tedy do vedlejší místnosti k oknu a topení,tak uvidíme kdy začne pukat