Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No hary, tak Black Widow som nečakal. Som milo prekvapený. Dlhšiu dobu som AEROMANA otravoval s Black Widow, no podľa jeho slov nesplnila očakávania, takže selekcia sa nepodarila. Dúfam, že tebe spravia rastlinky väčšiu radosť. Veľmi pekná klíčivosť a rastlinky vyzerajú zdravo. Budem sledovať a snáď si aj robiť chúťky. k + za prácu
tak parádička takhle se mi to líbí...taky sem dlouho pokukoval po black widow ale bohužel se pořád stěhuju atd...takže nemám žádnej čas na selekci a když jedu jednou za 2 roky in tak beru vždycky řezivo. no ale jako většinovýho outdooristu mě zajímá jedna věc.budeš mezi nima hledat i tu nejrychlejší? vždycky sem chtěl vdovku zkusit venku ale nějakym způsobem tíhnu spíš k pracantum a ne k podělávačum a přeprcávačum takže čekám až budu mít svůj klidnej in abych ji zkusil odjet(přecijenom semena Mr.Nice nejsou zrovna nejlevnější) ale už můj dětskej sen byl mít vdovu venku (jako x dalších "legendary"(aneb než si prdnu naposled) modelů)..takže shrnu to pokud tam bude pheno na out necháš si ho? pic f.e PS:jinak přeju hodně štěstí na to tvý vysněný pheno PSS:naladil sem se na jejich vlnu a něco mi říká že číslo 57 je ta pravá
fire.ent jo nechám si 3 phena nejrychlejší, nejvynosnější a nejvíce osypané samozřejmě bych byl nejraději mít to vše v jednom phenu ale na zázrky moc nevěřím dřví jsem si nechával phen několik ted už vím že 3 jsou max a i s těch 3 se dá vybrat to uplně nej
Ahoj. aj budeš mať pel navyše ? použil by som ho na môjho malého pokusného králika a spozoroval som tu 5 bodov ktore by sme mali dodrzat/ riadit sa nimi bude ich viac alebo to je všetko ?
Bohempík takové pheno tam mám jediné jediná kytička ma kurva sativové listy jediná z 72 teď jen aby to byla alespon samice jinak tu G13xbw jsem jeste tak před 2lety měl ale v dnešní konkurenci by už neobstála jinak nevím jestli to foto je G13xbw bylo to v sekci galerie black widow
To biely pylu bude dost
Pri krížení je dobré používať semená ktoré niesú feminizované,a ešte otázka je dobré pri krížení používať viac odrôd ? napr ked chcem low kytku tak by som zvolil lowrider od joint doctor do nej na vynos treba ak47 a na ich deti daco ako blueberry ? pre farbu prip zmenu chuti ?
Původní příspěvek od biely Pri krížení je dobré používať semená ktoré niesú feminizované,a ešte otázka je dobré pri krížení používať viac odrôd ? napr ked chcem low kytku tak by som zvolil lowrider od joint doctor do nej na vynos treba ak47 a na ich deti daco ako blueberry ? pre farbu prip zmenu chuti ?
Kdyby to bylo tak jednoduché,nechtěli by seedbanky tolik dolarů za balíček semen .
Pokud chceš aby to za něco stálo a mohl sis "vyšlechtit" svůk cross kterej bude za něco stát i v dalších generacích a tak vůbec doporučil bych ti tuhle knížku http://www.academia.cz/geneticka-di...emenarstvi.html . Je tam dobře popsaný skoro snad všechno co bys měl vědět, teda krom konopí ale od toho je zas grower gl
edit: doporučuju všem který to zajímá