Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, to na ten strom polezeš každý druhý den ne? Období dešťů už pomalu končí a vlhkost v 10 litrovém květináči se samovolným odtokem moc dlouho nevydrží, zapřemýšlel bych o nějakém samozavlažovacím kýblu, viz. „pěstování na stromech“, také výběr genetiky - No Name slabší kuřivo, nic moc, když už se chceš tahat s vodou po stromě, tak aspoň za něčím co za to stojí. Jinak kytky pěkný ´=o)
čau ejky ejky kdys vidim jak mas vte kukuřici vymlaćene diry tak bych se potřeboval zeptat jak je to z letadlama jestli ti piloti to nevidi a kdyz vi ze se to takhle pěsti tak jesi to nejdou vybrat.? ja mam totiz u baraku 4 obrovske kukuřicke pole jenze ve vedlejsi vesnici je letiště a pokaždé kdys du sázet tak mi nad hlavou lícou letadla a jak to jestě bylo malý tak sem si i lehal na zem aby mě nevideli.
Víš jak vysoko by to letadlo muselo být aby rozeznali co to tam roste? A co myslíš že udělá když tě pilot shora uvidí jak se procházíš v kukuřici? Lidi neblbněte.
no tak díky ale ja si stejně myslim ze tam nejake riziko je ty říkaš že si mám dávat pozor jen na vrtulníky které mám 100m nad hlavou ale podle mě ty letadla sou tak 50 protoze půl km je hned letiště, ale tak nebudu to řešit
tyvole si děláš srandu ne hele to se posuzuje až po dozrání a usušení PALIC sem ani nepiš tohlecto .. jo taky si uždibnu ale palice ne listy .) navíc listy mívají více cbd a jiný složení než palice prostě
pospáč - před pár lety sem lítal a jestli to letiště je tak blízko tak se piloti nejspíš budou soustředit na přistáni nebo vzlet.Piloti nehulí, mohl by z toho být mega průser proto i kdyby někoho vyděli nedojde jim to nebo na to zapomenou než se dostanou na zem.
myslíte že má ještě smysl dělat řezi uvažoval sem o té moji nejvěčí kytce že bych si udělal par řezů na stromy co vy na to ? prosim napiště vy skušenější ...
zdar Smahu
nejsem ten zkušenější, ale už bych to neřízkoval...
to máš fiknutí, kořenění, šok, vzpamatování se etc.
víc palic ti dá ta větev na kytce, než jí nechat projít ten cyklus...
nech to až z kytek v příštím roce...
čest ať se daří...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited