Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypadá to jako kdyby mi dali nejakej reklamovanej box kurna hnetka jsem jim napsal email tak před 20 minutam jem zvedavej jak to budou chtít řešit když jsem ho dnesd postavil
No jsem nasranej a kevšemu mám skoro před přepnutím na kvet tak vůbec nevím co tet jestli počkat ješte 14 DNÍ JEŠTE aby mi poslli novej šupáci . čekal jsem od toho víc poslal jsem jim email i s fotem.
To je fakt pojeb. Normalne zadna vymena, vratit penize a kup si primo novej odjinud.Idealne si ho kup nekde hned s tim ze ti vrati penize potom(pokud to pro tebe nepredstavuje prilis vysokou castku)
Jinak nwm proc chces zrovna tuhle velikost, ale dnes jsem zahlidl v bazaru dobrej inzerat za slusny peniz(ale na vetsi no). Ja osobne mam darkroom a fakt parada, takze ani ten nezatracuj
Drzim palce at to posefujes
EDIT: A nestyd se uvest kterej obchodnik ti tohle prodal, myslim ze to je taky dulezite.
Kupoval jsem to přes growplanet.cz koukal jsem hlavne na rozdíl penez je levnejší jak všude jinde ale nenapadlo me to že to bude takhle odrbaný jsem omezen s prostorem tak jsem vzal tenhle na 250w kterou jsem mel na lednici 40x50x 120 víc rozjíždet nechci mám to hlavne pro sebe :-) ale fakt me nasrali zítra ho složím a odešlu zpet šmejdům chjo nic nemůžu mít v pořádku :-/
Kdyz uz pojedes 90, je problem jet rovnou 100? http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=56302 tady mi prijde celkem slusna cena na to ze je to silver. (vetsi misto nepotrebuje nutne vetsi wataz, je to spis obracene, ze vetsi wataz potrebuje vetsi misto).
Ten darkstreet II je totiz porad jen darkstreet a moc chvaly jsem na to neslysel, takovej hodne levnejsi darkroom.
Původní příspěvek od Dobrajda Homebox se stal temer neprodejnej
, určitě disponuješ statistikou prodeje , tak sem s ní , jinak "jedna paní povídala" jo od ty doby co udělaly variabilní sety , si můžeš postavit co chceš , treba hangar , proto možná klasicky HB tak nejdou , jenže obchodníci vědí že tady je to otázka ceny , tak se tady prodava kdejakej kšunt a kopie ( všeobecně ) cau Hlava
Dnes odeslán vadnej homebox a odsouhlasil jsem ten darkstreetII 90X90 160 poradil mi že ty homeboxi jsou témeř neprodejný tak mi doporuučil bud darktstreet II a nebo darkrom II tak špekuloval jsem mezi tou 9Odarkstreet a nebo darkrom80 ale cenově jinde tak jsem šel do toho darkstreet 90 zdál se mi dobrej za dobrej za ty prachy. :-) tak doufám že to bude pecka.
No to jo no se tam budu moc pohybovat mezi nima já pestím max 5 kytí víc fakt nechci pokoušet ale mám to i dobře rozvrhnutý, začátkem druhé mesíce kvetu už vysazuju další růst abych stihnul do zimi co nejvíce matroše a mám v plánu rozjed začátečnícký hydro na 5 kytku 4 v kokosu a 1 bubler. :-) velikost si myslím bude ostačující i do budoucna.