Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vojtisek - umiraj tak nejak prapodivne,nektery prezijou ale slaby paldy...vetsinou to zacina od koncu starsich listu,takovy jako plisen,dost mi to propomina nedostatek zeleza co sem tak procital, postupne se to rozleze po vsech kytkach...ale plisen muzu upe vyloucit,stejne tak jako ziviny apod, pac s tim experimentuju celkem dost a uz mi napadaj snad jenom ze to je tim boxem, nebo tim ze byli mrazy venku a sel mi tam moc studenej vzduch v noci...
jestli teda rikas ze ty vypary toxicky brani kytce prijimat zelezo atd, docela by ta diagnoza sedela...ale je mi proste divny ze by to delal regulerni homebox...jinak jedu hlinu,v tom problem taky neni,zkousel sem aero a problem byl stejnej...takze v substratu taky problem neni...
peacemaker - a tys mel teda taky orig homebox a umirali ti v nem?
jo sem zapomnel to hlavni :
Jedna se teda o vypary vznikajici SVETLEM nebo TEPLEM?
jestli svetlem da se to nejak resit folii,jestli teplem tak asi fakt box vyhodit
Přesně nevím jak se jmenuje.. ale na jedné prodejně jsem měl možnost je porovnat-ten co mám já má hrubší (těžší) fólii, ten co si myslím že je OK má tenčí fólii a zelený potisk. Opravte mě pokud si mýlím
Jinak, pestovani.cz mi přislíbili výměnu. (juchůů)
peacemaker no prave zeleny logo tam mam,ale taky tam mam made in china...
vojtisek - no to jo,ale stacilo by prelepit vnitrek boxu foliema aby na nej nesvitilo...tak sem to myslel...ale chce to vedet jestli teda ten brajgl dela svetlo nebo teplo..
PEACEMAKER:Na pestovani.cz ti ho 100% vyreklamujou. Taky jsem ho tam reklamoval a když si řekneš, tak ti pošlou ještě nejaký odškodnění.
moonspell: Když ten box postavíš postavíš a postavíš se k němu čelem tak na čelní straně zevnitř, hnedka pod spodní tyčí musí bejt visačka, na který je, zě je to z PE a taky závěsný tyče na světlo a větráky jsou o poznání robusnější.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
sirus mrknu na to...dole na trubce je napsany 100 prooent polyamite...takze to asi pvc nebude...asi je to fakt orig homebox...
ale teda stejne si myslim ze je tam neco spatne..ty toxicky vypary se teda vyparujou teplem,nebo svetlem,nevis?
SLEDUJTE!!! http://www.magicgrow.eu/zenc/index....products_id=724
Tihle ma..ři ty PLANTAboxy ještě pořád prodávaj.
Jednou jsem od nich koupil filtr a měl úplně jiný napojení než měl mít a taky sonoflex měl o 0,5 metru míň. Ještě navíc tam maj špatnu fotku.
Tímto vás upozorňuji na tento GS, abyste někdo nepohořel .
Na obrázku je to poznat podle zapínání, je odzhora. To Homeboxy nemaj.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!
Hele hosi a myslite ze tenhle boxik z mylaru muze taky obsahovat vysokej obsah karcinogenu? mylar ma byt povlak proti nemackavosti a nevlhnuti (wikipedia).Ale presto tyhle boxy obsahujou PVC a sou dosti levny...
zdar borci,letmo jsem to tu pročítal a chtěl jsem se zeptat jestli by nemohl problém vyřešit vylepením jiné odrazové folie na stěny boxu(třeba orca).četl jsem že ta dobrota pro kytky se uvolnuje pomocí světla,takže teoreticky po zakrytí by mohlo být všechno v klidu..co vy na to..a nezkoušeli jste někdo pocákat kytky rezavou vodou?ptám se protože jsem taky naletěl a mám ten neoriginální sráč
tak už jsem to pročetl lépe a koukám že vylepit to něčim jiným nikdo nezkoušel..jesště teda ten postřik rezavou vodou?..každopádně jsem už objednal homebox od klečky..kurwa jsem na sebe nasranej promrdané tři kola a to se stačilo mrknout sem.já ocas