Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me ted nedavno vyklicila jedna Hashberry, delozni listky normalni a ty dalsi sou tkovy skoro uplne kulaty, no a jeden je asi 2x vetsi nez ten druhej,sem zvedavej co to bude za priseru
Tak mě z mojeho oprcu (WWxJHxAK47XIce) vylezla kytka ze semínka, nicméně měla úplně žluté děložní listy a hněděj stoneček, jenže do druhého dne už se normálně dozelenala a už to není vidět
kamarád měl jednou zasazenou kytku přímo vedle žebříčku a docela haluzově mu to zmutovalo ... listy byli málo vroubkované až hladké a chud přesně jako žebříček ... lahoda !! :-D
kouknete se na moje poteseni 08 na posledni kytku to je pekknej mutant ... kazdej rok mam neco takoviho ..docela by me zajimalo cim to ze se kazdej rok najde nakej takovejdle zmutovanec.. kdyz je to maly to vypada spis jako nakej salat
Stalo se mi toho hodne...to je teda reklama na faldovo zmutovane ganjos!! Treba vyrostly jen delozni a pak nic, dal se mi taky povedlo, ze listy rostly po trojicich v patre, tri delozni, tri v prvnim patre a takto az do asi pateho doked jsem je nedorazil
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Mno mě z celkem normal vypadajiciho seminka akorat bylo nejaky zeleny vylezlo tohle :-) jeste me teda napadlo ze seminko nevylezlo a nekde u nej byl nejaky plevel ale nevím :-)