Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz mi bylo tak deset, byl sem na tabore. A bydlel sem sam ve stanu pro dva. Nikdo jiny se tam nevesel a ani se mnou nechtel bydlet. A v jinym stanu, daleko od stanu vsech ostatnich, bydlely BaHnOvo boty. S tima sem nechtel bydlet ani ja. A od te doby sem byl bahno.
A BaHnO? Tak vokolo 94, kdy sem uz delal do kompu hodne to byvalo IN. Jini od toho upustili, ja ne. A navic, kdyz se podepisuju ma papir jako BaHnO, kreslim do O takovej disgrafickej xichticek, tak proto.
je podle oldschoolovýho francouzskýho reaktivního akusticky naváděnýho torpéda - a protože se také někdy navádím akusticky (když už nevidim přes kouř) a to torpédo je fakt hezký tak se mi to docela líbilo.
Malafon
no moj nick vyjadruje moje zelanie..a este aj ine..chcela som aby mi rastlinky raastli) a aj narastli konecne..ale malicke..ale dobretak asi takto hehe
Tak za můj nick můžu já, protože jsem furt zapomínal svoje uživatelská ména a hesla na různejch stránkách a pak už jsem se prostě normálně podepsat nemohl. Takže, jak je celkem jasný jsem Radek, příjmení na B, tak proto BRadekRB, to už si pamatuju.
Jo a jsem takhle všude, protože ta palice.......
Fakt masakr myself, jj, Vlasdy mi vzdicky udelaj radost
ted k mimu nicku... eee... no vsude jinde az na Q2 scenu se pisu jen Gesho, ja vim je to uchylny dementni a zni to jako Gejša, ani poradne nevim jak to vzniklo, hodnekrat sem nad tim premejslel a myslim, ze to bylo slovni presmyckou kdyz sem paril neco s bratrankem na nasi 286... Uz sem se toho nezbavil, ani nevim proc, vzicky se mi to zdalo uchylny, ale uz mi to asi prirostlo k srdci. No fak---> hehe, to ma dlouhou historii, jestli je tu naky quaker(2) tak me bude znat. Uz je tomu par let co sme s bratrankem mirne ovlivneni vlnou punku, ktera nas zaplavila zalozili klan Fashos Killers ve hre Quake2, zkratka byla fak---[Fak]gesho, takhle nak sem se pisaval, pozdeji fak.ge5ho a podobny nesmysly...
Tady sem se chtel zaregistrovat jen jako gesho, ale nak mi to neslo, rek sem si, ze to asi nakej nedomrd obsadil, tak sem si pred to hodil sve oblibene fak a bylo to...
1) zkrácením jednoho z hesel, který používám.
2) když sem se ještě učil španělsky byl el maestro něco jako učitel - no, protože sem o HEMPu v mým okolí věděl nejvíc...prostě sem si řekl, že už si můžu dovolit říkat učitel:-)))))
Jednou jsem si procital ruzny strankdy o ganje.....a narazil jsem na model KillerQueen.Nejak me to zaujalo.A asi za mesic jsem se na par dni dostal do Rotterdamu a s kamosema jsme zasli do coffe shopu.A tam meli KillerQueen.Tak jsme to koupili a zahulili.Dobrej model....Tak proto mam tenhle nick
no muj nick,jak vlasten vznikl?Jo uz vim hodne sem poslouchal Corvina Daleka a tak mi tak par lidi zacalo rikat,no a abych si to trochu zmenil tak vzniklo :carwin.