Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Potkal jsem parádně společensky zmožen fyzikářku ve městě (o svátkách), měla na zádech nějakej bágl, jsem ji pozdravil a říkám: "Na vandr, na vandr?" a ona na to "Hovno vandr, nesu domů kytky a už z nich pelichá listí..." Nevim jak to vidíte vy ale prostě to byla rozsekávka... řekla to a jen tak kolem mě prošla, já zůstal stát a musel jsem se držet abych nedostal záchvat...
Or... kámoš... hulíme docela nepovedeně smotaný brčko a on během tahání říká... "Člověče... *šluk* ... myslím ... *šluk* ... že tohle brko... *šluk*... totálně rozhodí českou hospodářskou situaci... *šluk*..."
sedime cela rodina za stolom cca 16 ludi všetko keca naladička zrazu všetko stichlo a TETA povedala tak potichšie -- joj taka som dajak vyčerpana. ------
A ujko (jej manžel) trošku sa pozasmial a spustil do toho ticha ,, ta zo ženou je to tak jak zo žumpou ,, buď je nasrana alebo vyčerpana ,,
je to pecka ešte sa stale natom smejem
Peter chcel stale nieco robit, nieco vymyslat a vyvadzat a
Martin na neho: Nemozes len tak sediet a byt zhuleny?
------------------------------------------------------------------------
Zastupca riaditela este na strednej vosiel do triedy:
Tu je smrad ako keby tu menstruovalo stado opic!
Ten isty typek, ked sme sa fotili.
Kaťa na neho..pan zastupca, podte sa s nami odfotit.
A on: co potrebujete oslika do betlehema?
Dalsi jeho prichod..
Vosiel do treidy a Vladena mala prekrizene nohy.
A on hned z fleku...tak co? konecne spolu po prvom maji?