Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no a jak velkej mas prostor??? ja pouzivam td 160/100 silent prostor 60 na60 na 180 s 1 250w je to myslim jeden z nejtissich ventaku co poskytujou jakstaks potrebenj vykon ma teda na pojeni na 100vkovy flexo ale to snad nevadi da se v praglu koupit kousek od synkace(ne v g) za cca 2 litry euro velice velmi nedoporucuju nedala extra bordel ale ma velky tlakovy ztraty(ci jak se to menuje) a nejni delanej na trvelej provoz cca za mesic se mu vymrdaj loziska a vrci brmla a tak je to spis tak na zachod............
koukám na td160 a má to stejný rozměry jako tt125 na dýlku, tudíž je to vlastně to samé.. potřeboval bych větrák, co je málo dlouhej.. ct má na dýlky 480mm + větrák má 240mm + napojení na ct hadici bych tam nenarval.. je to 46*96*140cm skříň :-( a na dýlku do 96cm bych to nenapasíroval.. koukal sem na ct, že dělají i v délce 400mm, ale na www.growking.cz není žádná domluva, řekl bych nejhorší obchod co sem zatím poznal a jinde v čr to na webových stránkách nemají nebo sem nato nenarazil :-(
maj tam primo trubky z toho borocosi skla staci si to vytelefonovat a za par dni ti to ppelak doveze a cena jee cca kolem 300 plus doprava........
co se tyka ventaku tt je to sice skoro to samy ale jenom skoro ty ventilatory vypadaj shodne ale maj jiny vnitronsti td je kvallitni vyrobek odzkousenej praxi tt a vk naopak neobstali dela je ruska nebo ukrajinska firma www.vents.ru jestli umis azbuku tak si to prostuduj ja je vrele nedoporucuju.........
maj tam primo trubky z toho borocosi skla staci si to vytelefonovat a za par dni ti to ppelak doveze a cena jee cca kolem 300 plus doprava........
co se tyka ventaku tt je to sice skoro to samy ale jenom skoro ty ventilatory vypadaj shodne ale maj jiny vnitronsti td je kvallitni vyrobek odzkousenej praxi tt a vk naopak neobst
Sonoflex je super, ale mě se osvědčila taková jedna srandička, a sice drátěná konstrukce a na ní několik vrstev univerzálního filtru do digestoře. 1 vrstva má skoro nulový odpor, neboli 4 mají stále minimální odpor v nasávání nebo výtlaku, ale poslouží jako relativně slušný zvukový filtr a navíc posílí pacháč.možná kombinace pacháč, sonoflex, x vrstevný digestořní filtr, trochu výkonově stažený ventilátor.. a je tichá skříň.
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
ahoj, ja mam trochu OT dotaz ohledne ventilace, ve faqu jsem nic ohledne toho nenasel .. pritom se mi zda ze je to vcelku zasadni vec - jak mate osetreno to, ze vam skrz vetraci doury nejde dovnitr svetlo? trubky s nejvetsi pravdepodobnosti nechystam pac nebude potreba. moc diky za pomoc, hlavne za tu rychlou
morning smoker: nejlíp to vyřešíš právě tím potrubím. Stačí po půl metru isoflexu na sací a výdechový otvor a zahnout ho. Před nasávací otvor můžeš taky dát zástěnu z odrazové folie, neprůhledné tkaniny a podobně. Můžou ti pomoct i molitany co se dávají jako filtry do větracích mřížek rozvaděču. Ale ty ti při použití slabých ventilátorů (z PC a pod.) budou brzdit průtok vzduchu.
Ahoj mam malej dotaz jakej ventas na 110x140x200 600W --> nasel jsem si VK 150 a TT 150 ale nevim kterej je lepsi a k tomu HE filtr 420m3 je to blbost nebo se to da ??Dik vsem
Ahoj všem, chtěl bych se s Váma poradit ohledně ventilace (konkrétně odfuku) Mám skříň V87,S80, H37 a prijde mi zbytecne kupovat jak nejmensi UFO, tak i nejmensi VK. Myslim, ze oba jsou na mou skrin zbytecne velka a silne ne ?
Dal by se odtah řešit jiným zbůsobem ? chtěl bych ale určitě pacháč, tak už nevim co vymyslet. ??
.. ber to treba jako investici do budoucna...na ten prostor si tam muzes dat 250W ...a kdyz budes mit poradny ventilator tak uchladis i 4kilo(400w si tam muzes dat i tak ale zalezi na pocasi)
..nebo casem budes chtit neco vetsiho a budes muset znova kupovat silnejsi
Záleží na tom čim tam budeš svítit... a jestli tam budeš mít pacháč, tak to bude chtít něco výkonějšího aby ti to vůbec profouklo.. to VKčko si myslim by mohlo bejt..
No chtel bych 200 nebo 250 usporku, a pacháč bych asi dokoupil, ale třeba za pár týdnů.. VKčko jsem tam práve chtěl, ale na tu když sem si pro nej byl, zarazilo me jaky je to monstrum.. A prave mi prislo, ze na tak malou skrin, to bude zbytecny. a bez pachace by se to dalo resit celkem snadno necim ne tak vykonym ze jo ?