Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle je muj no name s minulého roku.....
Kytka měla asi 120 cm, takovej malej doutník - spíš slimka
Výnos nebyl nic světovýho, ale i tak to pohladilo u srdce a hlavně u plic..
"I think pot should be legal. I don't smoke it, but I like the smell of it."
Za jednou siláží.......
Na jednom hnoji......
Uprostřed ničeho.....
V daleké prdeli.........
................................kde se vzala ,
tu se vzala...............................KYTKA!!!!!!!!!!!!!!§
A nebejt toho PARCHANTA kterej mě JÍ sebral ............
3. 2. 1. Zážeh,....odpoutaní od reality ...už,
právě kouřím onu krasnou slečnu o jejíž původu se pokusím vyprávět.
Pred nedávnými lety kdesi v hlubokém lese bylo vyseto dvacet neznámých rostlin. Bez zásahu člověka každným dnem divočely, z 20 vzrostlo 10 krasavic. Na začátku podzimního času z nenadáni objevil se statný samec jenž statečně oplodil harém divokých krásek.
Nejlepší rostlina na fotce byla vybrána pro svoje rustové i květové vlastnosti naprostou bezproblémovost a nezkrotnou divokost z drsné přírody. Neotřelá kombinace mě učarovala a proto jsem tuto genetiku jako jedinou zachoval na příští rok a označil jí jako AMAZON HEATH ! tím to jí oficialně křtím necht tato divoženka zanechá sve kouzlo v každem koho si najde.
.
.
.
.
.OT
O pravdu nejde o lehkou holku ...
Tohle jsou moje nonamy z posledních let...skrývaá se v nich Shaman, Lebanese a Lemon stinky...
Nejsou to žádný obři a letos jsem to pěstoval asi naposled