Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
konečně jsem ty fotky vložil, hrůza děs s tím uploadem
Takže konečně fotečky od kamíká z ftap Fujifilm FinePix S9600. Doufám, že se budou líbit. btw byl jsem se dnes také podívat na holčiny. Nabývaj pořád na objemu. Prorůstaj a začínaj to být prostě krásně vonící salámci... ještě potřebujou tak 14 dní, tak držte palce ať dozrajeme ))
Tak jsem tu zase jako na koni... tentokrát jsem se vykašlal na svýho miláčka soňáka a byl mi postkynut onen výbornej Fujifilmek. Tímto pánovi mocekrát děkuji a až si bude číst tyto řádky, říkám mu dopředu, že to nebylo určitě naposled )
Takže foceno dnes dopoledne. Počasí jak je již asi všem známo je pod psa, prší atd. Přestávám sice věřit předpovědím, ale myslím, že půjdeme do finále. Holky sice nevykazují známky plísně, ale jak vím z předešlých let... je to otázka 2-3 dnů a může být pozdě. Takže buď se počasí umoudří a nebo nasadím v průběhu týdne Final Solution a půjdem pod kudlu... teď už nějaké fotečky, myslím že každým týdnem je se na co dívat.... teď ale obzvláště btw. až mě to překvapilo co dokáže pár týdnů květu...
Ještě malinká připomínka, až doupravím zbytek fotek. Ukáži rozdíly v Northern Lights a Aurora Indica...
Tak a je to všechno v prd...! Díky své velké šikovnosti jsem si ve worku rozsekal ruku a budu pár týdnů v neschopnosti. Jsem tedy zvědav kdo kytky sklidí! Každopádně out to byl pěknej, to mi nikdo nerozmluví... tímto se na čas nezbytný s reportem odlučuji /doufám, že neloučím/
btw. tímto všem velice děkuji za rady, nápady, postřehy, karmy a komentáře!
Ty jsi klikař, nejdřív noha, teď ruka Nedělěj si starosti a prostě se seber a jeď tam. Kontroly stejně po 20.hod. nechoděj. Neházej flintu do konopí! Podivej se na Lahvana, kterej to chtěl zabalit už na jaře a kam až to dotáh (teda až na tu plíseň se kterou s eperem asi všichni).... Určitě to nějak zvládneš
Měj se a pij víc mlíka ať nemáš řidký kosti
Tenhle rok se holt nějak vydařil na úrazy! Doufám, že to takhle nebude pokračovat dál. Bych už asi zešílel.
Nu zítřek tedy platí, jedu se na holky podívat. Konkaktuju pana fotografa a uvidíme. Jinak jsem poprosil otčína, kt. mi zajistil místnost na sklizený kytky - v případě, že by některá měla plíseň. Včera mi je totiž kontroloval, nejdříve řekl, že všehny šišky jsou obsypaný takovejma šedejma chomáčema a potom, že si dělá prdel. Bych ho někdy za tu jeho srandu utloukl!!! ) Ještě taky prý podepíral jednu z větví, díky dešti a jeji váze. Snad to všechno dopadne, jak si představuju.... btw. díky za komenty a povzbuzení
Včera proběhla sklizeň 10 kytek, zbyl pouze jeden mrzák u plotu. Bohužel nevím kam otčín koukal /a legrace, kt. si dělal byla skutečností/, plíseň se objevila cca na 6 kytkách a zasáhla do několik párů palic. Holt nedá se svítit a musím se spokojit alespoň s tím co mám.
Ještě jedna vychytávka, sklízel jsem s kamarádem se kterým jsem pěstoval outdoorek v roce 2004. Přijel před týdnem s ciziny a věděl asi proč Tímto mu velice moc děkuji za ochotnou a vřelou pomoc. Bez něj bych byl na holičkách!
btw. fotograf bohužel nebyl přítomen, tak jsem udělal nějaký snímky sám. Postnu později...
Ještě něco ke sklizni: kytky ušmiknuty u země. Poté zavěšeny na špagát v místnosti kde se stále větrá, průvanem. Teplota zatím nezjišťována, tipuju kolem 15 C a méně. Kytky ponechány se všemi listy, stonky a palicema, bez jakýhokoliv úprav.
Další návštěva o vycházce: v neurčito!!!
fota 1,2,3 a 6 jest Aurora Indica na snímku 5 kytka v levo. Ostatní co vidíte Northern Lights.
Jak je vidno na první pohled nevidíme rozdíl žádný /snímek č. 5/ Řekl bych, že jsem asi nezkušený pěstitel! Ale proč takové to tvrzení? Jelikož a protože rozdíly těchto dvou modelů jsem začal rozpoznávat až teprve v průběhu květu. Možná bych to mohl přisuzovat tomu, že Aurora je kříženec NL x Afghan. Ale někteří zkušení pěstitelé to možná dokážou vyčíst i z kávové sedliny... Díky jim za to!
Jaké tedy jsou rozdíly? Pouze a jenom v tvorbě blizen a kompaktnosti, NL má ještě o drobek více pryskyřice a pronikavěji voní. To přisuzuji k tomu, že AI by pár dnů ještě potřebovala. Ostatně, toto tvrzení se také odrazí na výnosu, však uvidíte.......