Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Golgotha: tyyyy vole, hmmmmm... Ta Papaya... ted si me fakt definitivne presvedcil, ze ji pristi rok zkusim zasit... K+
Jo, a co ta rozstipla kytka, jak je na tom?
Napadlo me, ze prispeju svou troskou do mlyna a dam tady fotecku (nebo 2), me kvetouci orange bud. Asi se nemusim zminovat, ze zacina (asi tyden) nadherne vonet po citrusech, ale fakt k nerozeznani... nejradej bych ochutnal, ale do sklizne je jeste dlouho...
ABSURDUS:Zdravim Ta rozstipnuta kyti vypada celkem v pohode,vetve,ktere se nezlomili si rostou a ty zlomene na zemi jsou podeprene a zatim nejak neschnou ani nezloutnou,muze se to zmenit,ale snad to bude ok!Casem se uvidi!
KraSNE pocasi,rostlinky si libuji!3 no namy jsem zacal krmit Final Solutin a o pristim vikendu je pokosim
OB dela sileny palice,krasne kompakni a pevny! Tesim se
Haze,same listky v kompaktnim slozeni kvetu ( ) masivne pocukrovane kristalnama,pestiku tolik neni,ale fotky jsou vejs ...
Papaya tvori krasne fialove palicky se snehove bilymi pestiky ... vune moc prijemna!
Tot konec meho popisu.
Svahadji:To svetlejsi pheno mi zacalo kvest dyl,ma vyrazne vetsi pestiky (delka a celkova mohutnost) a trosku rozdilnou vuni,jinak vic nepozoruju!
Fialove maji vic pestiku a jsou priblizne stejne dlouhe,ale tenci!Kvetou dyl,tak i vic voni!
Ale muze se to jeste zmenit,svetla kvete vazne kratce,okolo 14dnu ...
golgota: u mě taky začala kvíct dřív fialka, ale připadá mi řidší a užší, než světlá. a ještě k tomu z pěti semen pět samic... Zrovna, když sem chtěl samce
Prave jsem se vratil ze zalevani
Parada,kyticky si vazne uzivaj,slunicko,hnojky,tyden od tydnu krasnejsi a vetsi kvety!
No namy o5 dostaly FS a o vikendu je smrt nemine!!!Ale pred smrti nedostanou 2 dny ani FS,staci to???
OB uz zacina delat oranzove pestiky,zatim zluto-ruzovo-oranzove
Krasna vune!
Vcera jsem testoval No namy,z kterych jsem pred tydnem otrhal spodni vetve a palicky si ususil!
Chut pekelna,same hnojky,ale nevyhodim to prece!
Stav energicky,tvorivy,vyl sem na kamosku atd...
Svahadji:Ja teda nemuzu rict,ze by byla ridka,tvori se docela pekne kompaktni kvety,verim,ze po ususeni budou dost pevny!
ABSURDUS :Rad te tu zase vidim kamo!Jj voni po citrusech!palicky same pestiky,minimun listku!A jak ja se tesim........
Dobra tedy,tak uz jen zitra FS a pak voda,ale staci kdyz dostali FS jen 5x?
Aby to bylo cisty...
Myslite,ze kdyz ocuchavam nejakou dobu kyti, (musim je ocuchat uplne vsechny,jejich 9) a pak se mi mota hlava,je to normalni?Nebo sem nenormalni ?
Golgotha: No jasny kamo, uz sem se tesil az aktualizujes fota
... je to asi normalni. Ja ocuchavam jen 4 a siska se mi mota jak na kolotoci. Ale mam taky kolisavy krevni tlak, tak to muze byt zpusobene prekyslicenim mozku jak zhluboka nadechuju... plus ta omamna vune hmm je to az opojna kombinace... (dost chytrych kecu)
Peace
Jeste jednou podam otazku na tema flusing,pac mi to porad lita hlavou!
Hnojim AHckama a ve FAQ jsem cet,ze se nemusi vubec flusing delat,ale ja to prece jen udelam,tet rostliny dostali 4x Final Solution a 4dny pred sklizni ho chci vysadit!
Vazne mi zalezi na kvalite koure ...
Pls o nejakou radu!
O5 neco!
Tak o vikendu jsem byl na kukacce a jedna kyti No namu mela zlomenou vetvicku,vzal jsem ji domu a ususil na monitoru!Byl jsem vazne prekvapenej,ani to suseni se na vzorku nepodepsalo,ale docela jsem to prehnal z mnozstvim,vyklubal se z toho poradnej spekulant!V 20 hod jsem ho zacal upalovat a v pulce me napadl nazev threadu pro pristi rok,tak jsem vstal a sel si to zapsat ..... zapomnel jsem na toho speka,nastesti sam uhas,po dokoureni sem byl docela silne rozlozenej, asi po jedenacty to zacalo byt lepsi,necekal sem to,ale jen dobre!
U kyticek sem nebyl 2 dny!
Porad fouka hroznej vitr a se*e me!
Dneska byl taky maly privalovy destik,alspon nemusim jet zalevat!
Zitra to dojedu zkouknout a pridam nejake foto!
Behem zitrku nebo bikendu prijde mocny fotoapdejt!
Dneska jsem si vzal malou vetvicku Papayi na maly test,voni vazne nadherne a je plna krystalku,nicmene ji necham do poloviny pristiho mesice!
OB taky nadherne voni,listi prevazne zezloutlo a z palicek jsou listy tmave,fialove. Haze nema moc pestiku,vune taky krasna,tomu davam tak 14 dni!!
U No namu zacinaji seminka tmavnout,a jsou az neuveritelne osypane krystalky a trichomy jsou i na vetsich listcich uplne dokola listu!
Zatim vsechno,pockejte si na ty fotky,mam novy fotak,tak snad to bude paradni...