Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jop, techno, trance nemusim. Zato jungle nebo dnb to já rád. Hip hop taky, hlavně českej, polskej, slovenskej. Vobčas si dávám i punk. Jo a nesmim zapomenout na Reggae a Ska: Bob Marley, Peter Tosh nebo taky Polemic nebo Švihadlo.
Mne sa na cesty do neznama osvedcil Neotropic. Na ten mam nezabudnutelny zazitok (s K1 a K2 - kombo). A take bizardne vysoke netradicne downtempa. A potom je super na grass pocuvat samanske veci (ako je didjeridu, alikvotny spev (a la David Hykes)). Ale to vsetko tu myslim na vyqasove vypravy bez reci a pohybu.
Ja osobne ulitavam u Black metalu a Dethu.Takze je asi opravdu kazdyho vec.Obcas taky dost Massive attack takze jsem spis vsestranej.
Ale Metal rulezz.
Nemo 30.5.: Jo díky za doplnění - pro Björk mám slabost, speciálně pro Homogenic. Samostatnou kapitolou jsou björčí klipy. Hidden Place, Cocoon, nebo Pagan Poetry nejsou úplně standardní videa a i starší věcičky stojí za to. Nepamatuješ si na starý Sugarcubes?
Hmm, klipy by to chtělo, ale zatím nevlastním DVD. Na stránkách Björk jsou klípky v dost dobrý kvalitě, ale na koukání to je tak v práci po práci (1Mb/s), ne doma (128kb/s). Sbírku si budu muset trošku doplnit, mám kazety-chromky s Björk, ale obávám se, že walkman už z nich všechen chrom oloupal Navíc kolečko je kolečko...
No v posledni dobe me docela dostava novy album od Lighthouse Family.Myslim,ze se jmenuje "Whatever gets you through the day".
I jejich predchozi alba se mi moc libili.Je to super pohodova a zaroven energicka muzika ktera cloveku da dobrou naladu i kdyby nechtel.
Jejich skladby jako "High" ,"Free" ,"Happy" , "End Of The Sky" nebo "Postcard From Heaven" a dalsi jsou proste moooooooc good.
Pravda neni to techno ani hip-hop.Je to muzika spis pro lidi od 25 a vic.Kteri maji radi prijemnou melodickou pohodovou hudbu u ktere se nadherne kouri.Proste je to pohodicka jak ma byt.
Tak to je vsechno co Vam chci povedet.Take in easy.
To cumim. Prosel sem namatkou tohle tema a nevim, estli se mi to zda nebo co, ale copak sici hulari poslouchaj jen hip-hop?! Nasel sem tu i par lidi, co poslouchaj fakt dobry veci (drumm&base,jungle,trip-hop,chill-out,...) Ale abych se jen nedivil vasemu vkusu(nic proti,chran buh,i dyz se mne osobne fakt nelibi). Znate nekdo styl Psychedelic trance? Nadherna barevna halucinogeni elektronicka nekomercni hudba. Propad sem tomu uz vic jak pred rokem a uz me to nepustilo. A je docela fakt narez, dyz to jen tak poslouchate, ste zduneni a v hlave si krute ujizdite na barevnejch fraktalech, kt ta hudba ma i bez huleni. Proste fakt zajimava hudba, kt ma pro me porad neco novyho(treba sety od ceskych Sonic distortion) No dyby to nekoho zajimalo, tak http://www.psytrance.cz
Stručně: Drum&bass,psychedelic-trance,acid-jazz,hip-hop,no a potom takové ty meditativní, ty jsou úplně úplné...(například Songs of the distant Earth od Mike Oldfielda je geniální,nebo Oceanic od Vangelise!)
Hip hop, Chill out, The Doors, Pink Floyd hodně nemay chybu taky - ty jejich instrumentálky mě fakt dostáway...Taky Raggae ale zas jak který no...Smoke