Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
festis :
Máš uplnou pravdu.
Jedna věc je mravní otázka prodeje, jedna věc je, jestli to nemuže někomu ubližit (bad trip) ale neco uplne jineho je LEGALNOST podle českého právního řádu.
Tak to prostě je, a nemá smysl se o tom dále bavit.
h'assassin >
Ze zakona plyne, ze je manipulace s touto latkou bez omezeni.
Ze zakona vsak take plyne, ze je zakazano prodavat jakoukoliv latku urcenou k uzivani bez patricnych certifikatu. Pokud by jsi vsak prodaval salvej jako susene listi pro okrasne ucely vse je OK.
Je to stejne, jako to ze nemuzes prodavat po domacku vyrobenou potravinu. Pokud k ni nemas patricne osvedceni o bezzavadnosti. Muzes vsak takovou potravinu prodavat kuprikladu k estetickym ucelum.
h'assassin >
Ano, nikdo ti sireni toxikomanie u prodeje susene salveje prisit nemuze.
Je to to same, jako by jsi prodaval pixle s toluenem. Pokud by jsi nenapsal, ze maji tu pixlu otevrit, a potom to inhalovat, tak to zadne sireni neni.
PS: nesrovnavam skodlivost salveje a toluenu {vikricnik} je to pouze priklad
mirkoff >
Svoje tvrzeni muzu podlozit.
Na www.smartdrugs.sk se SD normalne pro aromaticke ucely prodava. Prestoze je vsem jasne, ze pro navoneni mistnosi si to nikdo nekupuje.
Vim, ze je i jeden cesky web, kde se prodava SD, ale nevim adresu. V pripade zajmu vyhledam.
Prodejem SD NEPORUSUJES zakony.
Maximalne do tebe budou stouchat lidi od Novy a spol.
Jak rikam, je to jako s tim toluenem, nebo treba s mucenkou......
Pokud mi stale neveris, napis www.drogovaporadna.cz a do kolonky vyhledavani napis "salvej"
Hmm, tohle znělo o dost lépe než to před tím....v zásadě souhlas.Byl jsem včera nějak nasranej či co .Přijmi prosím omluvu...
Apofiss :respekt, tohle tu moc lidí neumí
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
Hele v Praze existoval obchod.Říkalo se mu galerka.Prodejci se živili tim,že prodávali halucinogenní a jinak psychicky aktivní substance a polotovary také pro okrasné a aromatické účely.Vše legálně fungovalo několik let,až jednou galerku zavřeli a od tý doby jsem o takovém fungujícím typu obchodu neslyšel.
Majitelé se snažili obejít zákon.Chvíli se jim to dařilo,ale nakonec stejně podlehli.Myslim,že dostali flastry.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Dnes byl někým založen thread "Jak přestat kouřit" Přispěl jsem do něho poměrně dlouhým příspěvkem, který mě stál jak práci, tak i čas. Posléze nějaký MOD vložil příspěvek, kde byl jen odkaz na thread podobného ražení a téma uzavřel. Teď jsem zjistil, že thread byl smazán i s mým příspěvkem. Příjde mi to trochu kontraproduktivní, protože MODovi by IMHO nedalo moc práce můj příspěvek přesunout a takhle přišel vniveč
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
nechapem tomu stim zeldom... bol zmazany zato ze sa prihlasil z ip ZS(a ztoho vyplyva ze nemal 18), a po zmazani pisal z nicku Hansganja ktory bol zalozeny pred styrmi rokmi. Takze dajme tomu ze bol deviatak[a nizsie](na strednu sa ide cca v 15) takze mohol mat tak 14(este nemal skoncenu 9-inu), odratajme 4 roky a mame co -> 10 alebo menej... a tosa mi sakra nezda
si viem predstavit ako sa 11 rocne decko pyta na "kolchicin" alebo chemiu v rastlinach....
V kazdom pripade dostavame len tolko, kolko davame.
Honoré de Balzac