Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To jsme takhle jednou s kámošema ve třech vyrazili na brko. Jeli jsme autem k rybníku za ves. Nikde žádná civilizace jen lesy louky.Nejdřiv jsme jsme chvili zkoumali kámošovo noví autorádio jak ho jako zapojíme. Při tom zkoumání kolem nás prošli 2 myslivci. Vůbac si nás nevšimali prostě prošli. Pak jsme smotli řádnou larvu a podpálili jí. Pohoda super skunk. Ve chvíli kdy jsme to típli jsem se podival do zadu a tam stáli policajti. A hned jako co tam děláme a že chtěj doklady. Ty jsme ovšem nikdo neměl. Tak jsme jim nadiktovali jména atd. a voni pokračovali že maj hlášeno že tam prej rozebiráme kradený rádia. Tak jsme jim ho museli ukázat a oni si opsali ser. číslo. (to bylo v poho). Pak nám ještě prohledali auto a dali pokoj. Jediný štětí že nedošlo na kapsy. No ale schíza to byla fakt hustá. Nakonec všechnu v pohodě. tak se mějte.....
Původní příspěvek od Expresion hmm to musela byt solidni schiza Hlavne ze to neucitila
heh
jinak by me zajímalo jak na tom sou ti lidi kteři pestujou nejn pro svoji potřebu,ale i pro potřeby ostatních lidí (no proste ty kteří občas neco prdaj) na to se taky musí po čase přijít ne?
kdzyz sem v patnacti pil jednoho branika z kamosem napul nato dosmrti nezapomenu koupil sem si jedno pivo sedime na lavicce a zniceho nic projel na kole bengalec zastavil chtel vydet obcanku cituju tak tobe je patnact a pijes tady pivo? rikam jo mame ho napul na chut a von tome nezajima takze sem napraskal prodavacku do tedka toho lituju dostala 500kc pokutu chudak heh. no a snama sel domu mati samo zrejmne pred nim udelala jako ze mi da zaracha atd. servala mne a pak kdyz to doresil tak jako rikala cotobylo za idiota. takze tokhle vydite jak policie jo jinak to pivo bylo stejne teply .
Policisté odhalili v Duchcově pěstírnu marihuany a 13 kg drogy
Tepličtí kriminalisté odhalili v jednom z rodinných domků v Duchcově na Teplicku vybavenou pěstírnu marihuany. Kromě toho tam našli i 13 kilogramů této drogy. Muži a ženě, kteří v domku bydlí, hrozí za nedovolenou výrobu a držení omamných a psychotropních látek a jedů až deset let vezení. Informovala o tom mluvčí teplických policistů Ilona Novotná.
Dvojice podle zjištění policie pěstovala marihuanu doma od dubna. Při domovní prohlídce objevili policisté tři pěstírny s hnojivem, ventilátory a dalšími nezbytnými pomůckami pro pěstování drogy. V domě našli také 108 rostlin a 126 sáčků se sušenou marihuanou. Policie nyní podle Novotné zjišťuje, zda druh a družka drogu také neprodávali.
S cenou elektřiny, která je na pěstování marihuany zapotřebí, si dvojice nelámala hlavu. Elektrický proud odebírali načerno, uvedla Novotná.
Žena je stíhána na svobodě, muž je ve vazbě.
Tak tyhle groweři asi budou mít problém s policií...
K U L K A Č I
Tak mam aj ja čerstvý pribeh stal sa teraz v piatok.
Sedim si doma čitam haluze na groweru nik nevolá nekto ma nezhana.
Tak som sa rozhodol že si idem zriešiť nejaké srandy mal som liťo
tak som zriešil 3 pitle skunku dve som mal ešte z môjho out.
len čo som odišiel od (policajne povedané) dilera vola mi kamoš
že či idem na pivo ja na to že v poho.Prišiel po mna na aute dali sme
fajku mieru ale z môjho out lebo skunk a lampu zohnať v mojom meste je
brutal problem že potom vysvietim a pôjdeme na 5-6 šluky.
V BARE:
1,Bol som raz v tom istom bare tiež prišli kuklači ale som to jebol pod gauč
ch-j našli tak šli preč ale mal som lepi lebo jeden policajt bol tak sprostý
dement že zle prečital môj datum narodenia a mal som pivo tak mi chceli dať fukať (motalo sa tam vela Kulkačou okolo mňa a 10 pitlou pod gaučom) nakoniec som mu ukazal vodičak a šiel preč.
2,V bare sme sedeli za takým dreveným stolom pozrel som von a tam asi
30 kulkačou neviem čo tam tak dlho robili ale stihol som to akurat vybrať z vrecka a šiel som to posunuť poriadne do zadu za box ale zo spodu stola je drevo ale som o tom nevedel tak som raz poriadne švihol
a zrazu taka pecka tabatierky o stol jeéebs v tom oni vtrhli dnu
tak som si pomyslel som už v riadnej p__či nabehli ku každemu stolu
a ku nam prišiel taký mlady policajt všetko v pohode vydel že sme z kočkami tak nas chcel rychlo poriešiť aj sme z nim pokecali a zrazu do megafonu: všeci sa postavia na box. Otočil som sa k nim a hovorim čaute
Prišiel taky stary ko-ll-t 2 krat prehladal stôl no on chuj slepy nič nenašiel
Ten mladí policajt povedal že si už môžme sadnúť ale o 5 sekund prišiel zas a našiel tabatierku a v nej 4/5 pitla. Hneď bol vysmiatý jak ko-ll-t
hneď kamera všecko možno to bude aj na tom 112 čo chodi v telke.
Hneď otazka čie to je_? Ja neviem_! A na kamoša vylož si všetko z
vrecka a keď vytiahol papir policajt : Je to jeho bereme ho a ja na neho
mam aj ja vyprazniť vrecka a on ano.
Tak som začal tasiť mal som zakupení komplet tabatierka zapaľovač nejaké puzdro penaženka fajka papir oni ostali trošku z toho v piči
lebo mi davali puta 3x No a už len ma zobrali na policiu tam sme to trošku zamotali a sme z toho von
ale neviem čo znamená ta sms čo mi prišla počas razie pisalo v nej
Ja - a to je všecko mam tušaka že ma niekto bonzol asi kamoš
čo u neho našli rubsak plný konope tak on povedal že piestil a že
ide navariť beng. A ešte deň predtým som z nim bol a hovorý mi
že dnes ide za policajtom.
NEVERIŤ NIKOMU
Myslite ze by som ešte mohol isť in_?
Že koľko tam bolo pitlou a na koľko davok. Od koho som kupil a za koľko.
Či mi ponukal aj iné omamné latky. Kde som to fajčil kolko som toho sfajčil.
Či som to kupoval za zamerom predavať to. Aj či som to daval niekomu fajčiť. Som sa ho pital že čo môžem mať z toho on povedal že ako prokurator rozhodne že nemusi byť nič ale že ked som nebol ešte trestaný tak to bude podmienka. Kto vie _?
Ale neviem to naisto tak prosim poradte kde sa da najsť niečo blišie
k tejto teme_! lebo je to brutal stres čakať _!
Alebo by trebalo nejaký vzorec kolko g toľko basi alebo pokuty
to ja ani neviem čo sa to tam rieši kamoš bol z fotrom a ten to nejak poriešil jemu a tak sa mi to zdá že ma nabonzoval ešte viac. Ono je to také malé mesto že tu kto huli ten je automaticky nabonzovaný na policii.
V poslednom čase sa ani nemôžem poriadne sklatit z toho stresu už ani nebavy všade sa obzeraš že ta čekujú. Ono si za to môžme samy, keby
som skôr pestoval lampu bolo by to silnejšie tym padom by som dal 1 špek
a nie 3.
Nevieš či sú tie zakoný rovnaké slovenské a české _? lebo som sa dopracoval iba k českým.
mne sa taktiez stala neprijemna vec s floydami---asi okolo 12tej som stal na namesti a cakal kamosa mal som kapucnu a ruksak--pride ku mne auto.typek otvori okienko ze chce doklady(OP)--povedal som mu ze nemam(bol doma)typek vystupil a ja som mu dal preukaz poiustenca(aspon nejaka identifikacia :-( )to bolo este celkom v pohode ale zrazu vystupil druhy floyd---a z kufra auto(felicia kombi)zobral aj pejska---coz ma znacne znervoznilo pretoze som mal v kapsi cca. 2g outu (v gripe a este v takom latkovom puzdre na okuliare)jeden floyd opisoval udaje- a este mi prehladal ruksak. druhy okolo mna s tym psom chodil ale nedal mu ziadny pokyn aby hladal(VDAKA BOHU!!!)pes sa spraval dost divne furt poskakoval a podobne takze som BRUTAL nervozny(prva skusenost zo psom -nevedel som co cakat)ale slo to celkom hladko ---vyviazol som zivy a zdravi...
UZNESENIE
Podľa § 142 ods. 1 Tr poriadku v tresnej veci vedenej pre prečin nedovolenej vyroby omamných a psychotropnych látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania z nimi podľa §-u 171ods. 1 Tr. zakona, priberám:
Kriminalistický a expertízny ustav policajného zboru """"" na podanie znaleckého posudku z odboru kriminalistiky.
Tak že tam to poslali na expertizu a ten dopis mi má ešte len teraz niekedy prisť že koľko to má obsahovať. A v tom terajšom pišu že to má byť do 2 mesiacov. ( Ak by bolo najhoršie tak mate o jedného slovaka v CZ naviac )
Tak opäť niečo poslali _! najviac ma nasralo to že to niekto otvaral a potom zalepil_!!! nebolo to velmi vidieť ale prilepil aj papier ktorý bol dnu...
Tak začnem:
Uznesinie
Podľa § 206 ods. 1 trestného poriadku stiham:
mňa bla bla bla
ako obvineného za prečin nedovolenej vyroby omamných a psychotropnych látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania z nimi podľa §-u 171ods.
že dna 11.112006 v čase 21:00hod pri kontrole vykonanej OO PZ Humenné v bare bla bla bla mal pri sebe, teda neopravnene prechovaval pre vlastnú potrebu 5ks PVC sačkov, ktoré obsahovali vysušené zelené vrcholky rastliny konope (cannabis) celkovej hmotnosti 3,90 s obsahom THC 3,8% a z tohto množstva by bolo možné pripraviť od 8 do 15 obvykle jednorazových davok drogy, schopnej ovplivniť psychiku priemerného konzumenta.
Su to kokoti pojebané ... Ja im asi pôjdem povedať že nech mi to navalí naspäť a ukažem mu že je to jednorazová davka.....8 až 15 to su (ani nemam slov)