Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vše co je po ruce (tj. je v bytě , není to pod zámkem a je to poživatelné) nadrobno nakrájíme , hodíme na pánev a restujeme , dokud to nezačne vonět ...
Mam přesně stejnej problém,po hulení,žeru a žeru a žeru,což mi rozhodně nedělá dobře na váhu a finance.Teď navíc otevřeli kousek od baráku novej nonstop.Ale mam docela účinnej recept.Žravka přichází po hulení až tak 20 minut,předtim je spíš pitka.Takže nejlepší je tak 10 minut po hulení začít balit dalšího špíčka a takhle to opakovat dokud člověk neusne.
ahoj kluci,jsem tu novej,ale tohle tema me fakt zaujalo.ja si radeji kupuji co nejmensi zasoby,aby byla lednice skoro prazdna,jinak sezeru vsechno na co prijdu
ja jsem měl jsenou takovou žravku - že jsem si dělal chlebva ve vajíčku a ten chleba už byl trošku cyhtlý - lae měl jsem takový hald - že jsem mi to bylo jedno a řekl jsem si - že při nejhorším se pozvracím.
Dopadlo to dobřee
2hruucoon
Ty dobytku, to je silenost, to mi ted o vikendu dali akci u kamose, dali sme par speku a totalne nasrot sme se s bratrankem presunuli do kuchyne, tam bylo vse pripraveno a tak sme zacali zrat, byli tam zaviny, satecky a podobny dobrutky od kamosovi mamy, no vsechno sme to brzo sporadali, pak sme vlitli na lednicku a zacali porcovat uherak, ten sme zvladli rychle, pak sme vzali burty, kybl voctu a zrali sme to nakrajeny lzickou, pak sme sli znova zahulit a kamos mezi tim zacal delat omelety(veeeliky), no a jak sme se vratili dali sme se do nich, sezral sem jich sest nebo sedm pak sem si lehnul (na zada) a nemoh sem se skoro pohnout, ale druhej den vpoho
Jinak tema bylo, co nejhorsi papanec
No jednou na chajde sme udelali opravdu neco delikatesniho, ale nevim presne co se tam davalo, bylo to asi 13 pytlikovejch polivek (asi peti druhu) nak se to zalilo vodou zahustilo, papricky kariii, moc kariii, jeste vic kariii, potom naky jabka, pomerance, naka zelenina, vsechno co bylo po ruce, byli sme zmasteny a bavilo nas to, pak kamos nachytal naky srsne, tak sme je tam hodili, aby mela riz, no nedalo se to zrat(ale to sem zjistil az rano) priserne to palilo a byla to opravdu hrozna sr**ka, ale vecer to celkem smakovalo...
Ja dyz sem na hadry, tak mam chut zezrat celej svet ! Esi me chcete nekdo zabit totalne nehumanim zpusobem, zhulte me na prach a zamcete me do cukrarny . Normalne dyz pridu po hulu domu, nachystam si neco hrubyho na video (treba zenaty se zavazky) a nakou sladkou smrt! Treba toustovej chleba + nutela + slehacka. Nebo banan + nutela + slehacka. Nebo kakao + slehacka. Nebo jogurt + mysli + kakao (kakao je fajn)
Ale dyz se dem vyresetovat s kamosem, tak dycky vybillime Billu Treba posledne sme si koupili makovej a tvarohovej zavin + kazdej 2 yogodrinky. No bylo nam blbe oboum
No, kdyz to tak posloucham, nebylo by od veci udelat thread o vaze, jestli jsme tady na groweru vic tloustici, nez zbytek populace. Ya teda se zatim jeste drzim, ale ted jak sem mel zlomenou ruku sem nesportoval a uz se mi zacina delat nakej ten pupik, no ted zacnu zas neco delat, abych to dostal dolu...
Když jsem byl jednou zhulenej,tak jsem sežral celou kachnu(somozřejmě že už byla mrtvá a upečená).Matka se strašně divila
kdo sežral tu kachnu a když jsem jí řek,že jsem měl hlad tak začala piskovat že to mělo bejt pro celou familii k večeři.Jenže když je hlad,tak je hlad a neudělá se s tim nic
ja sem schopnej sezrat uplne vsechno co se da.Sezeru toho strasne moc.Jednou sem za posedeni snedl 8 sacku cipsi Crunchips X-cut.Pak mi bylo strasne spatne
no heh... Ja sem uz byl tak nasrot ( +chlastacka), tak sem hodil grcku a ty kyseli stavy ze kterejch se jindy zase vybleju mi chutnali )))) a jeste sem se tomu smal
Jeste nedavno jsem mivala hrozne zachvaty a jedla stejne jako ichtyl6 cokoliv, co se nehybalo. No mozna, ted kdyz o tom premyslim, ano, jednou i to, co se jeste hybalo, ale to je prilis krute tema.... Po trave chutna skvele vsechno, uuuplne vsechno. Ovsem protoze nocni basteni velmi utoci na linii, omezila jsem se. Ale je to drina.
Pred casom som po dobrej fajke jedol staasne vela, ale neskor sompisil na to ze ja ani nemam hlad, ale chut. A na chut staci nieco male a netreba hned zozrat cele kura ze...
Najlepsie su aj tak Mila alebo Milada Tatranky )
zajtra ideme na jednu akciu takze skusim nejaky dobry zeleny cajik aspon 2litre Inac moj oblubeny je Roiboos.
Science has failed our mother earth...
http://olwen.host.sk