Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wolverin - no hele já sem fakt začal před nedávnem - dře to, ale lepší se to - pro tělo fakt nejvíc a navíc je to takový "kreativní" sportování - si promyslet, kam tu ruku dáš a co s nohou...
máme u nás klubík - menuje se K2 - nahoře normálně music, pifka...dole obr. místnost všude chyty a komínem se dá vylézt až do klubu a čumět na ty vypálence - za 40,- v podstatě na jak dlouho chceš - když chceš vodpočinek, tak vylezeš nahoru - dáš si malý a deš dolů zas makat...
hm, než si troufnu ven, tak to bude trvat, ale zima před náma, že jo...
no ved, zima je predo dvermi tak treba zacat makat, ved co uz clovek narobi pocas tychto hnusnych dazdivych vecerov lepsie ako ist si zasportovat. aj podla mna je lezenie VELMI kreativne, je to cele o mysleni a ukadani ruk, noh aby si ich co najmenej zatazoval.
treba sledovat skusenych lezcov, to velmi pomaha. aj ja som to tak robil a urcite pochytas rozne triky. ja leziem cosi cez 4 roky ale 2 krat som musel na nejaku pausu 3 mesiacov prestat a to ta hodi dost s vykonom nazad. tak sa to snazim teraz dobehnut. inac odporucam kombinovat lezenie s hrazdou - robit zhyby alebo si kupit taku dosku s chytmi a trenovat na nej doma. ja chodim liezt tiez do takeho klubu, mam uz sice vstup zdara lebo som doniesol 30 novych chytov ale inac to stoji 20sk na den, polrok 600sk. to je podla mna super cena. bol si uz liezt v boulder bare v prahe?chekni tuto stranku, je tam aj ta doska. www.aix.cz
ale aj tak by som bol najradsej keby som mal doma vlastnu buldrovku a pre domom 30m velky balvan na ktorom by sa dalo liezt hehe
lidi radim vam dobře, nikdy nehrajte zhulený karty je to solidní zásek... sem to zkoušel dvakrát a pokaždý ten samej vysledek. každej má v ruce plno karet a pět minut přemýšlí kterou má hrát, no prostě nic promě...
zato fotbal je fajn, normálně to nehraju ale šlukovka před hodinou té tělesné výchovy to dycky spravi...
dřív sem jezdil na kole a dělal ragby (to první rekreačně, ragby závodně) takže jsem hodně trénoval a chodil běhat, pak přišlo období mého vzdoru proti sobě, ragby jsem nechal kvůli svýmu otčímoví - krásně mi to znechutil šmejd, tedk auž jen jezdím na kole a motorce, mám rád dlouhý špacíry, stolní fotbálek (jsem nevýrazný hráč ale o to víc mě to baví) a petanque http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=12847
někdy si ulítnu i na badbintonu pingpongu softtenisu halovém fotbálku
caf gona nehram za nic aj ked rad by som hral ale v nasom bsk bardejov su na 90% sami zmrdi. ja hram len rekreacne a tak casto ako sa len da. cez skolu asi tak 2-3 krat do tyzdna a cez prazdniny every day.
Ja ked som zhuleny tak najcastejsie hram basket. ale aj taky biliard je vtedy v pohode. Ale myslim ze najlepsie je si uzivat sport bez hulenia(bez drog), lebo sport je ako droga(aspon basket pre mna) a tuto drogu si vychutnavam najradsej cisty:-)
jednou jsem prisel zmastenej na telak a chtel jsem jit hrat pingpong, abych to dobrzdil. ale nakonec tam nejaky kluci odhlasovali lakros,. ty woe! to me poser. nikomu z vas to nepreju.
nejradsi ale hraju fotbalek (mean stolni).