Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty kytky s paličkami jsou nakvetlý už od dubna, kdy jsem je šokem pod lampou donutil ukázat pohlaví , zakrýval jsem pouze boggle gum na balkoně
člověk vstupující do světla
se stává světlem
má jeho rychlost
stává se bezhmotný
a čas pro něj neexistuje
einstein 1910?
Riegrova ulice v Českých Budějovic je proslulá-sídlí v ní hned dva growshopy
první je Biotop...tam nechodím, nemají přípravky od BioBizz...přesto fotka..
kousek dál Riegrova 15 Greenshop
ok příjemná obsluha znalá věci , před obchodem durman radost tam pobýt..
uvádím link přičemž kluci mají i velkoobchod a dodávají i do kamenných domů...možnost podnikání v této apokalyptické době http://www.greenshopcb.cz/
Vidim,že ta námaha s 90L. kýblama se nakonec vyplatila Kytky si pěkně mlaskaj,je vidět kvalitně odvedená práce!
Přeju hodně zdaru.
Odměna pro tebe budou voňavý paličky K+ je jen formalita!
Dub
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
to papaja:
Máš to moc pěkný,jsem zvědav jak budou vypadat v konečnym stádiu,off topic:lampa začína vonět po broskvých už se na to moc těšim,jo a abych nezapoměl K4YOU,určitě si ji zasloužíš....Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
při západu slunce jsem dorazil na místo a ihned aplikoval biobloom, pk 13,14, fishmix a trochu mořských řas...jsem rád, že se mi dostal do ruky i bioalgeen s90 uvidíme, co umí..
egypt kvetoucí...
poslední fotka jiné kytišky
to budou ale salámy ještě to pořádně zhoustne a jupí,nakládačky jsou na světě
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
2 papaja: je takovej dotázek, jakpak dlouho už ti kvetou tyhle krasavice? Byly zatemňovaný či nikoli. My máme DP,JH a Californii a do květu se jim zrovna moc nechce, spíš vůbec, nevím jestli jsou nějak dlouhý dny ale zkrátka se jim ńechce. Ty tvoje však vypadají že se jim chce až nějak moc. BTW K+
Držím pěsti :-))
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))