Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kripalu Hydrotekk: Mám stejnej problém na rostlinách venku. Je to pouze na rostlinách v zemi. Na rostlině venku v květináči ve kterým je zahradnickej substrát ten problém není.
Pomohlo to hnojení a hnojil si to na růst nebo na květ ?
Celller: Čím si se zbavil rozšiřování skvrn na nové listy ?
hoj
ja ani nevim jak se mi to povedlo.
jen sem udela to ze sem si nechal vykvasit slepicak+koprivy+lupeni z ganji a vse je asi tak po 3ch zalivkach ok....
nevim jesli sem ti tim pomohl..
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Tohle se mi často taky objevuje a jestli pěstuješ outdoor tak bych to neřešil dokuď je to jenom na pár listech. Venku je spousta škůdců ale taky spousta predátorů co je žerou takže se vždycky sem tam pár flíčků objeví. Jestli máš stejně pochybnosti tak zkus najít průvodce škůdci od "MyNameStitch". Přeložená verze bude tady někde na growru nebo poslouží google.
kripalu: Svilusky, nebo trasnenky, podle toho jak kvetes bych volil postrik, jsou i bio postriky, i chemky, poptej se na minichatu, nebo v zahradkarstvi, nebo ve FAQ.
Pěstuju zahradní outdoor a ty bílé skvrnky se začali objevovat předevčírem a rozrůstá se to.
Celler: díky moc, máš pravdu, ty listy vypadaj stejně jako ve FAQ o sviluškách a třásněnkách.
Já používám na pěstování pouze bio-ekologické věci, tak si na to pořídím Biool. http://www.agro-bio.cz/nabidka/biool
Zdarec lidi, mám tu neobvyklou událost, tedy alespon já to vidím poprvé. Kámík mi donesl listy z jedné rostlinky a jsou jakoby ojíněné plísní. Ovšem když jsem dal kus pod mikroskop, objevilo se něco co jsem čekal. Vypadá to na malé neuspořádané trychůmky. Ještě to vezmu do labiny a testnu to s Mayerovým činidlem, zda-li to je opravdu to, co si myslim. Přidávám nějaký foto. Kdyby to už někdo někde viděl a já se mýlil, tak hnedle oponujte!
Díky
Zdrawim growers,potřeboval bych vedet co se mi to děje s kytí.Ve čtvrtek jsem si je přivezl,lupnul do royalu a pod lampu.Kytky byly povadli,sem tam nakej zlutej flicek,bral jsem to ze jsou po prevozu a bude to ok.Jenze neni.Od konecku a nekdy treba v pulce listu zacli zloutnout az treba uplne zhnedli a uschly.ze zacatku jsem zalival destilkou,byl jsem linej upravovat ph vody.ph pudy je neco okolo 6,5.Vlhkost je mala,50%.Nemam zvlhcovacku.Jednou jsem strikal Phyt-aminem.Na nekterych kviti se mi taky ohybaj listy smerem vzhuru viz.foto.poradte
Ahoj vsem nechce se mi sem znovu vkladat vsechny fotky (z duvodu malo casu) neni to ani nijak akutni ale jakoz tomu bejva i v normalnim zivote u lidi az pitva prokaze pricinu umrti a proto by me zajmal vas nazor copak to za houbu pokud to byla houba chroupalo stonek me mile dik moc http://grower.cz/forum/showthread.p...78&pagenumber=4 pokud bude vadit smazu
ač nerad tak i já se chci zeptat jestli někdo nevíte co je to s mou kytkou???????
Je to K2 koupil jsem originál semena od BUYDUTCHSEEDS a je to sice kytka určená na pěstování Indoor ale proč to nezkusit venku když mi zbylo pár semen.
Předem chci říct, že přehnojení ani přelití to není a ke hnojení používám Plagron Alga bloom společně s repro forte a green sensation(přesně dávkované)tak už fakt nevím.
přikládám foto....
Jo a ještě byl bych strašně rád, kdyby mi někdo dokázal říct jestli to bude mít vliv na dokvetení kytky.