Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem trhal high listy,které rostou hned pod větvý..a některé t vetších listů na větvých.Zdá se mi,že pak kýti jdou více do palic...dělám to ovšem když už jsou kýti větší..Pak-pokud máš opravdu pěkný keřík-je i lepsí prosvítavost.to znamená že větší lysty,které rostou pod vetví už nestíní..tak sem to měl tedy já..a kytičky rostly jedna radost..
Když si tu tak píšete o tech hnojivách..Já po sklizni hezky zrýpu zahrádku,srovnám hráběma a nasipu tak cca. 5 cm vrstvu ptačince..používám od krůt a nemůžu si vynachcálit,ale ptačinec je proste good..také jsem je minulý rok zalil kozí krví na kterou ksem navalil hlínu,aby mi nenakladly masařky vajíčka a vyjely nádherné barvičky ..celkově jsem na zahrádku házel vše organické...ryby atd..
Trochu jsem odběhl,ale určitě si myslím,že má vliv trhání lystůů...já když už dozrávají,tak otrhám všechny listy mimo tech co vylejzají z květu..a noblesa...Growing 4ever
Tak toto je tema, ktora sa tu rozobera uz od zaciatku vzniku groweru... Chvilu bolo "iste" , ze strihanim listov sa zvysuje vynos. Chvilu zase naopak. Momentalne mam uz v hlave jasno a keby ste poriadne hladali, mali by ste aj vy. Par growerov tu uz robilo testy (napr. Jahudka) a vyslo im, ze ostrihana rastlina ma MENSI vynos. Ked ostrihate listy, rastlina ich bude hnat z palic - listnatejsie palice. Mozete si vsimnut aj na groweroch zo seedbaniek, ze listy nestrihaju, vacsinou ich tam nechavaju az dokonca. Osobne striham listy zo spodku rastliny, aby pod nou lepsie cirkuloval vzduch a nahustene listy, len aby som sa vyhol plesni.
Jednoducho, strihanim si zmensujete vynos, bolo to tu povedane uz sto krat. Ale je na kazdom, ako sa rozhodne, niekto si holt poradit nikdy nenecha...
Původní příspěvek od oTis Tak toto je tema, ktora sa tu rozobera uz od zaciatku vzniku groweru... Chvilu bolo "iste" , ze strihanim listov sa zvysuje vynos. Chvilu zase naopak. Momentalne mam uz v hlave jasno a keby ste poriadne hladali, mali by ste aj vy. Par growerov tu uz robilo testy (napr. Jahudka) a vyslo im, ze ostrihana rastlina ma MENSI vynos. Ked ostrihate listy, rastlina ich bude hnat z palic - listnatejsie palice. Mozete si vsimnut aj na groweroch zo seedbaniek, ze listy nestrihaju, vacsinou ich tam nechavaju az dokonca. Osobne striham listy zo spodku rastliny, aby pod nou lepsie cirkuloval vzduch a nahustene listy, len aby som sa vyhol plesni.
Jednoducho, strihanim si zmensujete vynos, bolo to tu povedane uz sto krat. Ale je na kazdom, ako sa rozhodne, niekto si holt poradit nikdy nenecha...
Konečně jeden rozumnej názor! Ovšem jak začne další strana a tento příspěvek zmizí, bude se tu rozebírat to samý! A tak to tu je se všim...
Loni sem listy z kytek normálně obíral, hlavně na mlíko a v jendom tématu sem si to prosazoval, že letos obírám listy zase, ale pak sem dostal přes PMko zprcáno od jednoho growera že je to blbost brát listy kytce, trochu sem po tom pídil a letos už neutrhnu ani list Jak píše PETREF: LISTY NESTŘÍHAT!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
no urco bych tu hnojku 14 dni pred slizni vysadil...coz i pro me jako zacatecnika je samozrejmosti....jinak listy odrezavam i v pubehu rustu kdyz nejak stinej vrskum....
tak to idem aj ja vyskusat, ze na jednej obtrham listy ana jednej , nie. S u take iste velke rozkonarene, takze by som mohol aj vysledok najblizsie vydiet. Ja som vzdy doteraz nejake listy obtrhaval a prislo mi ze potom to uide viac do dalsich konarov a listov bo bac tie velike uz iba zbytocne beru ziviny tym novym, ale neviem je to len moj nazor. A vyskusat to urcite iodem cez tento vikend, ako som spominal, a o dva tyzdne pojdem pozriet vyslledok a mozna uz pride prve hnojenie na kvet. To sa vsetko este len uvidi.
hele.. já to dělám takhle.. ostříhám listy pod pálkama... nezdravý listy.. a ty co jsou ve stínu.. největší.. a nejzdravější tamnechám.. je jich tam dost aby kytku vyživovaly.. a kytka se pak může starat víc o pálky než o listy..
souhlasím s MISCHIEFEM...já stříhám listy, které stíní vrcholkům..letos jsem mlékoval už několikrát..a nikdy jsem si nevšiml, že bych nějak té kytce ublížil..ba naopak..Listů je tam více a více...roste nádherně...určitě stříhat listy...ale to je věc názoru...
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
hehe.. však v poho... na to asi musíme přijít každej sám... vidět to.. mě to zatím ukázalo to že se pálky rozrůstaj líp... nezastříhával sem radikálně něja.. spíš menší listy u pálek. .a sem tam velký když jich bylo ultra moc.. niv cí.. a velký ožraný listy který začaly uscihat nic víc.. uvidim...
petref: V pohodě....já ale ve skleníku listy stříhám..kytku "stresuju"..opravdu se snažím její růst zpomalit...A i když listy ostříhám, tak jsou tam za chvíli nové a stejně mi roste výš a výš....V tom skleníku to roste opravdu nějak zvláštně...jedu svůj první out, tak nemám zkušenosti, ale zatím mi ta metoda vyhovuje..
Záleží na tom, jak dobře žiješ, nikoliv jak dlouho...
preferuji nestrihani..v zivote bych svym kytickm nezal listky to je jako je svliknout do naha...to fakt ne navic nevim jak bych to delal tak mesic bych na tech listech stravil...a striham jenom nejak nezdrave nebo poskozene listy...trbe suche zlute...atd...a rostou kraaasne!