Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já bych řekl, že tu jen šíříte paniku, protože jak už zde bylo řečeno pokud to neprodáváte po kilech tak jste těm Blbečkům(pokuď vůbec nějácí jsou) Ukradení. Nerad bych vám kazil vaší detektivní debatu ale pokud zabásnou nějakého huliče díky těmto "Odposlechům" tak mi dejte vědět a asi propadnu do paranoických stavů a první co bude, že zničím telefon, změním identitu a odjedu na Jamaicu nic ve zém ale po mnoha vašich reakcích jsem se tu musel takhle podělit o svůj názor
jo jenze zaase z dobreho zdroje vim, ze se odposlouchava mnohem vice telefonu, k zjisteni infa. pak se bud dal odposlouchava legalne, nebo se odposlouchavaji legalne dalsi takto zjisteni.
nemyslim si ze by to bolo az tak zanedbatelne percento. sice je pravda ze pernika je teraz vsade vela kedze ho dokaze kazdy osol uvarit doma ale nemyslim si ze kolieska a lsd by sa moc nepouzivali. sice sa nekonzumuju denne ako travka a biele ale casto pocut kolko tisic tabiliet extazy chytili na hraniciach a podobne
Mohu se tedy zeptat jestli aspoň znáte nebo jste se dostali do průseru s odposlechem (legálním) kvůli max těm 20-50gr, který u sebe občas mám a určitě nejsem sám . Pokud ano balim a nazdar
no ak s tym kseftujes vzdy ta mozu odpocuvat kedze mozes byt na niakej ich listine. nikdy nevies kde ta aka smazka napraska ked ju zoberu a povie aj to co nevie. pri takom mnozstve by som sa asi viac bal nelegalneho odpocuvania a naslednej "nahodnej prehliadky"
Původní příspěvek od TWiSTY Odposlouchawani bez duwodu policie je zakazane!!!!!To je omezowani lidskych praw!!!.........musel bys je moc zajimat!!!
twisty: thread Vtipy je jinde...
Tady jde hlavne o to, jestli je zajimas nebo ne. Pokud nebudou dojmu, ze jsi moc mala ryba, tudiz se jim nevyplati plytvat na tebe casem a prostredky, nechaj te byt. V opacnem pripade ti muzou odposlouchavat mobil z duvodu, kterej si uz oni nejak vymysli
Prej omezovani lidskych prav
lidi, ted nevim jistě jestli je to přímo v naší ústavě nebo listině lidských práv (četl jsem oboje) a tam je přímo zmíněno že člověk nesmí být odposloucháván (+pošta atd) v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ, čímž je vlastně zákon ošetřující odposlechy neústavní :-) todle bylo jen tak pro pobavení obecenstva, je to sice pravda ale jen v teoretické rovině dokonalého světa
ale k věci, slova "nejseš tak důležitej aby tě odposlouchávali" to jsou blosti a ten kdo todle šíří asi uplně nepřemejšlel nad tim co řiká. k tomu abyste byli odposloucháváni neusíte být podezřelí přímo VY!! stačí aby byl odposloucháván někdo kdo vám volá (a kdo muže dát ruku do ohně za každého v seznamu), a pokud je odposloucháván někdo z vašeho okolí, tak se snadno ocitnete v okruhu odposloucháváných čísel.
pro pochopení pan X je vyšetřován, často volá panu A,B,C-tidíž by bylo dobře vědět co tito lidé dělají a soudce rázem podepisuje ne 1 ale 4 čísla k odposlechům
PS: možná paranoia ale k odposlechu (zvlášt tady v ČR) mužete přijít celkem snadno a možná se to ani nedozvědět
A nemyslíš, že takovýmhle systémem by v současné době mohla být odposlouchávaná půlka republiky? A kdo by takové data potom zpracovával - ta druhá půlka? Přijde mi to jako tradiční vyhulená stíha, neprodávejte a ste vklidu, myslíte, že vás někdo bude řešit za to, že ste někomu v telefonu řekli že vám doma ještě zbylo něco ze sklizně?...
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
4Vaaanha: NJN ale když se podíváš na počet odpolouchávaných čísel tak je to docela síla.
já nejsem paranoik a netvrdim že tady je polovina lidí odposlouchávaná, ja jen tvrdim že ten impuls k vašemu odposlechu nemusíte dát zrovna VY a tudíž opatrnost je opatrnost, a řeči že policie nemá kapacity ke spracování těch odposlechů jsou trocha najivní....
PS: pokud váš nejlepší kámoš má pěstírnu 2 KW, tak si s ním nevolejte
PPS: já třeba mobil nemam