Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
obcas se stava ze dyz je zima tak ty okna nasaknou vodou a jak to zmrzne uz je neotevres musis pockat do jara... kup si domu naky chlazeni nebo se do jara usmazis
no,tak ja prozradim par veci na kamose:jeden,nervi,kalil vecer whisku,do toho huleni a mliko.slawa,jeho spolubydlici mi pak rikal,ze slysel,jako kdyz nekdo necha tyct vodu,tak se probudil a kouka,jak nervik sedi na posteli,v ruce drzi pero a regulerne chcije pred postel.tak na nej zarval,nerv ho poslal dopici a usnul.rano se dohodli,ze to nikdo nikomu nerekne,taakze slawa prisel za mnou na kompy do skoly a pred celou tou ucebnou zarval:"oomego,to se poseres,vis co nervi udelal???"a vyklopil mi tuhle story tak nahlas,ze to slysela i profesorka ve vedlejsi ucebne
druhej kamik mi zase vypravel,jak prisel domu spalenej jak yeti na malorce a sel se vychcat.najednou za nim stoji fotr a pta se ho,jestli je normalni,ze chcije v obyvaku do palmy.kamik utrhl list(splachnul),rek ze uz dlouho ne a sel spat.
ten samej kam mi rika:"tak jsem se sel totalne spalenej vychcat,tak stojim,chciju,a kdyz uz sem,tak prijde bracha,ze prej potrebuje taky a zvednul ten dekl na hajzlu."
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
jeste jsem si vzpomnel na kamika,co snad za chvili dorazi s hulenim:kdyz jsem byl na intru na stredni,tak huleni tak nejak zacinalo a on se straslive spalil a vzdycky prisel do nejakyho pokoje,na nekoho se podival,zacal se chlamat.na prvnim pokoji sel do kolen smichy,po chvili sel na druhej,tam se dostal az na zem,sel na treti,opet az na zem,tak usoudil,ze (je to hrozna hlava pres matiu a fyziku) zvedani se a nasledny adani je hrozny plejtvani energie a ze usetri kdyz se bude plazit,tak se zbylyma pokojema proplazil.predstave si,ze lezite na pokoji,nudite se,najednou se ozve skrabani a otevrou se dvere,v nich lezi typek,doplazi se doprostred pokoje a zatimco vy cumite jak puk,tak on se cim dal vic krenia po peti minutach smichu beze slova se zase odplazi jinam.rok mel prezdivku zhulenej had
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
4oomega:tak to je kruty s tim plazicim se typkem..ale muze to byt aji zrádny...přeba když si spleteš dveře a to samy předvedeš vychovatelkám...to by se blbě vysvětlovalo
Jezdíme hulit vobčas na takový šutry do kopců a já vytáhl svuj model.Dobře sme rozjeli řeč díky elegantmím brkem. Pak vytáh von, svý žváro z kytek co si pěstoval za voknem a sbíral ty hnědý suchý lístky z malinkejch kytiček. To nabalil na cigaretovzym kombajnu. Já to s nim ze slušnosti vyhulil. Obá sme za moment konstatovali, že ty jeho bastardi sou dobrý vyprošťováky. Jak sme se zmastili, tak to bleskem vodeznělo po tom jeho slámový....Hnusná historka, ne?
Kdyz jsem poprve kouril svuj home-made-has. Bylo mi 16 a sedel jsem opreny o zed obecniho uradu, uplne zniceny, myslel jsem si, ze jsem pod vodou, obcas kolem nekdo prosel a ptal se mne jestli jsem ok, ale ja jsem nemohl nic rict, protoze mi vsechcen intelekt, ktery mi jeste zbyval ulpel na stromu prede mnou. Dival jsem se 3 hodiny na kuru, vetve, listy a premyslel, co takovy sttrom dela tady pod vodou.
A jeste jsem mival casto takovou stihu, kdyz jsem hulil doma a rodice byli taky doma a nic nevedeli. Pravidelne kdyz jsem prichazel z hajzlu spaleny do pokoje mi blesklo hlavou, ze az otevru dvere do pokoje, tak tam bude cela moje rodina, nekteri sedi na posteli, jini na stole, nekteri na skrinich a zbytek rodiny az do desateho kolena stoji.. A ja oteviram dvere do pokoje ... vchazim ... oni si na mne vsichni ukazou prstem a rozhorcene, sborove zarvou: "TYS HULIL!"
Vcera jdu z bratrem na brcko a chciju za barakem,vyleze chlap a rika at tam nechciju tak ho poslu do pici,von rika at si du pro ranu a ja mu rikam ze je tlustej jak becka a at si me dobehne....porad prudime a von taky....zhulujeme brko a nasedame do metra v tom zenska s 2det¨ma a typek zacne honit tu zenskou a mlatit ji nebo neco takovyho zenska odchazi a zase prichazi chce nastoupit s detma do metra chlap po ni skoci serve ji na zem a porad na ni neco rve,par lidi z metra zarvalo-Co ji to delas???a zatahujou ho do metra(najednou bitka jak prase),cumim jak PUK a vubec nestiham(naka zenska z detma a de po ni nakej Uk)razime dal,sedame do tramvaje a ta nas po zjisteni zaveze do pici.Jdeme do mainlu na Vaclavaku a tam bezdak,sledujem ho jestli neco necorne a von 2 rohliky,porad ho sleduje polda,u pokladni rve at ho nesleduje a at hlida bohaty lidi co kradou u pokladni plati 10kc za pomazanku a v ruce 2 rohliky ktery neplati-a pro rohliky sahal tima pochcanyma rukama(PONAUCENI_NIKDY NESAHAM NA VACLAVAKU NA NIC RUKAMA I VE VOBCHODE)
to se mi taky stalo-jedu s kamosem v trolejbudu pro duno a najednou na zastavce nastoupil typek(nejsips nacek) vyhodil ztoho trolejaku nejakou zenskou, dal ji sadu jak prase vzal ji mobil a odjel autem pryc-vubec sme nechapali ! a zenska tam lezela polomrtva!proste mazec!
asi pred dvema tejdnama sme davali ve skole brko, pote nasledovala chemie, kterou sme fakt nikdo nepobral A pote sme zatahli telak a jeli k nam domu na vodni dymku. Dali sme tri vodnice z toho jednu jeste se skunkem, byli sme fakt totalne na sracky, poslouchaly sme boba marleyho a pripadali sme si jako na jamajce. uplne zive sme se videli na ty plazi jak tam lezime, poslouchame boba marleyho, v jedny ruce brko, v druhy kokosovy mliko... fakt takovou uzasnou pohodu po brk usem jeste nezazila... zkuste Boba doporucuju...