Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja akurát ešte len dávam von moje čerstvo vyklíčené semienka do skleníka v lese. Možno je to trošku neskôr ako by bolo treba, ale okolnosti nedali inak. +snáď to prežijú, tie vonkajšie teploty stale niesu dobré, zvlášť nie pre čerstvo vložené klíčky do zeme.
Co to meleš AF se daji sadit klidně v srpnu 8 mesíc!!
A klasika se da sadit v v červenci zaleži na modelu! 7 měsíc
AF je najlepsie sadit, ked v dobe kvetu maju najvacsiu periodu t.j. jun, takze ten april je idealny, da sa sadit aj neskor, ale ten april je taky najidealnejsi.
Zdravim, dnes je 10. června a já mám kvuli komplikacím zaseničky až teď. Myslel sem, že by to mělo vliv jen na velikost kytek, ale kamoš mi povidal, že by nemuseli dozrat, tak se ptam, jestli normalne dozrajou?
tahle odruda dozravaj koncem zari,
predem diky
Hoj jak píše Maxeaux dozrajou ti. Kytka je pohlavně dospělá cca po 1 měsíci růstu a začne pak kvést pole periody světla, takže bude třeba nižší ale začne pěkně kvést jak má a dozraje koncem září. Nebo může být i 3 metrová, záleží na phenu a na podmínkách, které jí poskytneš. Ale nemusíš mít strach, dozraje to jak má
Dozrajou bez problémů... Já budu dávat řízky do skleníku až v druhé půlce června, budou v kokosu... Vždycky sadím až v červnu a "moudří" mi vždycky tvrdí, že je pozdě... Moje zkušensot říká, že není pozdě
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1