Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, nebojte času je dost já minule sázel někdy v pulce Června a nakonec mi to zas přerostlo v 3m koule :-), hlavně dodržujte jižní svah, vláhu a minimum ostatních rostlin v blízkém okolí rostliny.
já osobně jsem z krušných hor a venku je mam už tak 3 týdny...ono taky záleží jak velký kytky jsou a jesli maj dostatečnej kořenovej bal....hodně zdaru všem....
Zdravím, myslíte že když teď vysadím ven do květináčů pár AF kytek, vylezou ty semínka vůbec? Přes noc je totiž klidně i 5 st. Samozřejmě že bych jim dopřál mini-skleník v podobě 2l PETky.
Původní příspěvek od Ušoplesk Zdravím, myslíte že když teď vysadím ven do květináčů pár AF kytek, vylezou ty semínka vůbec? Přes noc je totiž klidně i 5 st. Samozřejmě že bych jim dopřál mini-skleník v podobě 2l PETky.
myslím že bych je nechal ještě vylézt v bytě u okna a ven až po týdnu nad hlínou a pod petky
Na Afka zo semien je skoro. Vkľude počkaj dobrý mesiac ak by sa jednalo o klasiku tak by si to mohol risknut a dúfať že nepríde mráz ale aj nato je ešte čas. Hold, keď nemáš kde predpestovať a počasie nepraje musíš len čakať alebo risknúť tím že zasadíš 1.5 alebo až 20 či 30.5 o veľa neprídeš, troška menšie kytky. Afka by som sadil zo semien začiatkom 6 mesiace.
Dobrý deň, mal som jeden autík ale mi umrela bo som ju nechtiac zlomil a no proste je to game over. A chcem sa opýtať či ešte mám čas na sadenie ?
Toto je tá odroda mám ešte čas ? http://www.cannaseeds.sk/content/auto-anesthesia
Ak áno budem rád ak nie smola a ked nie práve túto odrodu tak ak by sa dalo aj inú keď tak daje návrch akú ďakujem
no kdyz pisou ze zber za 60 dnu a je to auto tak kdyz zasadis ted dozraje to cca konec cervence/zacatek srpna takze proc by to cenu nemelo?? spis si myslym ze mas celkem nejlepsi cas ale klidne bych treba tyden pockal nevim jak u vas ale u nas je ted dost hnusne a automatka kazdym hnusnym dnem strasne ztrati.....
Na autoflower je idealny čas, možno ešte aj nejaky ten tyždeň dva počkať...neskoro ešte nie je ani ani klasicky outdoor...stalo sa mi že som sadil aj na konci júna a vysledok nebol zlý, aj keď vynos bol samozrejme menší.
Původní příspěvek od kaktusx Na autoflower je idealny čas, možno ešte aj nejaky ten tyždeň dva počkať...neskoro ešte nie je ani ani klasicky outdoor...stalo sa mi že som sadil aj na konci júna a vysledok nebol zlý, aj keď vynos bol samozrejme menší.
Takže by som mal sadiť asi za taký ten týždeň autoflower ?