Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja taky svou troskou do mlyna: je patek a jsem pozvanej na jednu pravidelnou patecni akci cizincu. Cele se to odehrava v Mnichove-jsem tady na skole. No sedim tam, sem tam neco prohodim s lidma-je to tu hruza-nevim jestli to dela ta nemcina nebo ty lidi, ale zda se mi, ze vsichni melou strasny sracky. No to je jedno. Cekam na babu se kterou jsem predtim uz neco rozehral. Porad nejde. Nechtel jsem dnes hulit-kvuli ni-potrebuju ji jeste trochu doladit-ale jak tam sedim a cekam-sedi i kamos-negr-co jsem s nim minuli tejden pekne zahulil-sednu k nemu a dame rec-dlouho netrva a jdeme na jeho prosluly bong-ze ma nejakej has. Tak mu rikam co mam za umysly a ze to nebudu prehanet. Prizvu jeste dva kamose a poustime se do toho. Ten bong je strasne zradnej-je to ten typ se strasne dlouhou a sirokou trubici, kterou naplnite(ma tak 1l obsah) a pak to vycucnete. No gut, zacina negr-klasika-vysmahne celej naboj a blbe tlemi. Ted jdem na rade ja-vysmahnu taky celej pridel, ale vubec mi to nesedne a strasne se rozkaslu-kaslu asi minutu a uz cejtim, ze to nebude vubec v poho. Mezitim zahuli ty dva kamosi. Negr ze ma dost a ze uz nechce-souhlasim-kamosi se jeste dokrmujou. Negr je nemec-zacina se mnou kecat-docela do poho-nahodil docela dobry tema. Po 5 minutach cejtim ze jsem ve srackach a tak se podivam na ty dva co nejak ztichly-jsou oba uplne modry a klepou se zimou-jestli prej muzem zavrit to vokno. Tak jo. Jenze najednou se seberou a ze jdou spat. Negr na to, ze jdem zpatky na akci(sedime u nej na pokoji hned vedle). Rikam mu ze jsem uplne rozbitej a ze na haldu hovadiny mluvicich lidi nemam naladu. Ze zustanu a pustim si hudbu. Odchazi a ja se zacinam dostavat do uplnych sracek-znate to-kdyz s nekym kecate, drzi vas konverzace stale trochu v bdelosti. Ale jak jste sami a zacnete si premejslet nad svym, je to v pici. Tak jsem pici. Sedim tam tak ctvrt hodky, kdyz se otevrou dvere a vsechny ty lidi s ty akce-mimochodem se vsema se znam-zacinaji chodit ke me a prohlizet si me jak nejakyho chovance zoo. Tak tam na ne blbe tlemim a voni se stridaji a chodi se divat po dvojicich porad dalsi-no psycho-nejsem schopnej zblebtnout ani vetu-ale oni taky nic nerikaj-jen se tlemej. No a pak tam zabloudi taky ta holka na kterou jsem pred tim cekal-to me dorazi-nereknu ani slovo beru bundu a mizim. No a ted tejden po tom premejslym jestli ji mam jeste zavolat-ale cejtim ze jsem to totalne posral-tejden to nechal vychladnout a ... Kurva!!!!!!!!
Můj nejbrutálnmější zážitek? Hulili jsme se spolužačkou "zbytečky"
loni v zimě. Byl zrovna asi metr sněhu a deset pod nulou, což ovšem neměnilo nic na tom, že jsme se rozhodli předstírat že jsme plazi a plazili jsme se asi hodinu závějema. Pak jsme taky obvykle zhulený vždycky někomu napovídali, že ve skutečnosti nejsme a vidí nás jen on a nokdo jinej. Prdel byla, že většinou na to všichni skočili.
Accpiter:to ako keby som videl seba s tym zažitkom .este prosim ta blizsie opís to bongo lebo si ho neviem celkom predstaviť a zda sa mi že je to nečo čo ešte nepoznam.
hulení se prostě dá v poho využívat celej rok, a vždycky když si člověk myslí, že už došlo, tak se někde něco objeví. A to mě baví:-) Nikdy mě neomrzí - na jaře je to jiný, v létě je to jiný na odzim je to jiný no a v zimě ani nemluvě! Prostě člověk nesmí nechat vychladnout dýmku: před sklizní záštipky. Pak sklizeň!!!! Potom různé ochutnávky jiných modílků... v zimě už se šetří, ale ještě je toho habaděj. Na jaře je depka, že to do příští sklizně nevydrží, ale chuť je velká, tak co se dá dělat? :-) No a v létě vymetu zásuvky a pytlíčky a to co jsem prve porozdával se mi zas vrací.....Myslím, že je to prostě jeden z přírodních zákonů,nebo co...takovej koloběh života :-)
Příběh: Kámoš si udělal z gandži pudink a dal si ho do ledničky vychladnout, jenomže na něj samo zapoměl a šel ven. Pudink našla jeho babička a hezky ho celej spapala (když on je tak měkkej a ona už nemá zuby :-) No a pak se kámoš vrátil domu a vidí , jak babka sedí před vyplou televizí a chechtá se na celý kolo...ucházející story ne?
Ještě jeden do kotle: Kámoš udělal linecký placičky na gandžovim másle (pořádně silným - nějakej skunk). No a ty placičky nám dal- ať siberem. Jenže v tu chvíli jsme ještě nevěděli že jsou s THC. Tak jsme se do nich pěkně dali a když jsme jich každej sprořádali asi pět, tak na nás volá a ať to nepřeháníme, max tak 3!!! No co, už jsme je měli v sobě, jenže zrovna jsme chtěli jít do Billi - asi 15 min cesty mezi panelákama....Tak jsme vyšli, jenže ouha! Haluze a záchvaty smíchu né a né přestat, byla to fakt síla! Šli jsme takhle ve čtyřech...báli jsme se abychom nezaboudily, což se ovšem taky stalo. Vždycky když jsme si už mysleli, že za příštím domem bude billa tak ....nic! Cesta nám trvala si 1 h!!! A nakonec jsme už neměli sílu nic nakoupit, tak jsme bloudili zase zpátky....hladoví, žízniví a s bolavým břichem od smíchu!! :-)
nejhezci je, a to se mi stava docela bezne, kdyz jdeme na vyletek nekam do lesa, na noc, a jak padne tma, najdem nejaky prima misto a zahulime. Pak si reknem kam asi tak pujdem a jdeme tam. nekoukame na mapu, na cesty, maximalne obcas na kompas jesti porad jakz takz drzime smer. (jen ten kompas je super. Nasvitis ho v kapse nebo v batohu celovkou, aby ses neoslnil, protoze se pak po lese blbe chodi. A on jak je fosforovej, tak to strasne krasne vypada, jak zelene sviti pismenka a cisla a strelka) No, a to se mi pak vzdycky stava ze vidim pesinky. Proste jdeme na rusaka uplne rovne lesem, ale ja vidim pesinky a jdu po nich. Vetsinou je jedna a jakoby me vede lesem, a ja po ni jdu a vubec se nebojim ze me slehnou vetve a oni me opravdu neslehnou... Krome toho ten les je strasne obydlenej, odevsad se ozyvaji hlasy, neco na sebe volaj, ale ja tomu nerozumim...
Tak to jsou nase nejlepsi vzorky.
To nejlepší na našich zážitcích jsou tradičně výroky zhulenstva:
Za všechny: Spodem dolem kolem řeky!
Zátrky (zádrhely)
V 16.15 předtamtního času ( bylo krátce po přechodu ze zimního času na letní)
Chlap přešitou na ženskej.
Nemám příjem - mám jenom odjem, oddej, odvej...
Proč jsou otevřený věkna? (okna)
Umej si vlasy a nech se ostříhat - potom ti všechny beďary zmizej!
Kniha, napsala! ( namísto To je vražda, napsala)
Dáme si cestičku strachy...(stezku odvahy)
Vytetanovaná ryba...(vytetovaná)
Klasikou je následující rozhovor dvou zhulenců:
IFA: "Pavel po mě hodil kolo..."
JÁ: To je jak z pořadu Za Zdí...Vždyť je to domácí násilí!!!"
IFA: "Né, to bylo venku!"
Ondřej
Pro Haluzaka: Ten bong vypada nasledovne: dlouha tvar nemenici sklenena roura delky 50cm o prumeru tak 5cm. Dole je trochu vody, nad vodou dira. Nacpes naboj, zacpes diru nad vodou a tahas. Cela roura se zacina od spodu plnit mlikovym kourem ale do ust ti nic nejde(minimum). Na jeden obsah plic tedy naplnis obsah roury(je to dobre udelany v tom, ze na jeden obsah vycucnes vetsinou presne jeden naboj-tedy nacpanou misticku matrosem). No a pak vydechnes ven, prilozis znovu usta a povolis diru nad vodou. No a celej ten bilej zazrak v tobe zmizi. Ale je to strasnej mazes na plice-vetsina lidi pak kasle jak vo zivot.
no ja som toho zazil dost som bol raz na luke v krasny letny den vsade bolo slnko jasna obloha stohy sena a vsade bolo pocut vtaky cvrcky a vcely a dal som si moju odrodu cez bongo po 15min som mal total hig nemohol som sa odlepit od zeme tak som tam stale len tak sedel v tom som sa namotal na cvrcky boloo ich tam asi 1000 ale ta melodia bola festhusta dotoho tie vcely no proste ulet . za nejakich 30min prisiel na vedlajsi jablkovi sad nejaky tipek a zacal o dusu oberat jablka tan ich tam nabral snad za vrece a rychlo prchal prec to bola za vec to bol ulet a najlepsie bolo na tom to ze som isiel spet na mojej babetke isiel som snad 20km/h viac som si netrufol nikoho nikde na ceste proste za vec.
inokedy som sa namotal v praci pekne vyhuleny na internetove radio digitaly imported chiloutpsy da link http://205.188.234.65:8022 proste ine veci
raz sme sli s kamosom do lesa mame tam skanzem a pred plotom sme sa vyhulili za ina vec som sa namotal ze tam je janosik proste ina dedina iny rok 1500nl . inokedy sme si vysli na posed v hore a zliezli sme s neho az za 4 hodky fest sme sa bali bolo to asi 20m nad zemou. a raz som zazil opustenie mojej duse s tela za haluuuzzzzz som sa videl s boku vtedy sme boli v prirode pri ohni bol vecer. a v autobuse to je tie haluzzz ked pocuvate niektore rozhovory potom zase ine proste viete si vybrat s toho chaosu 1 vec 1 rozhovor odporucam tak niekdy inokedy zdravim vas
To goldenboy: Autobusy jsou vážně psycho - když jedu zhulenej autobusem, vžydcky mívám strašný psycho že se ten bus v zatáčce převrátí - navíc mám tu nevýhodu, že mám smůlu na lidi, a pokaždý si ke mě sedne nějakej houmless, co smrdí od hlavy až k patě Rumem a je ožralej na hadry - tadže poslední dobou jezdim radši vlakem. O
goldenboy: to filtrování hovorů je dobrý, jsem rád že to taky někdo praktikuje.. Ale možná ještě lepší je snažit se stíhat co možná nejvíc informací souběžně. To znamená poslouchat souběžně několik dialogů - a stíhat to...
To si jednou pádím fakt dobře vypuklej na motorce a těsně před garáží mě staví bengoše a byli dost drsný. Měl jsem u sebe ještě na špeka a hned mně přepadla paranoa. Mávali na mě obuškama, když jsem jim cokoliv řekl, tak že prej kecám, že všechno věděj a já byl z toho úplně na hadry. Když přijeli další dvě bengo auta, tak z nich vypadlo, že někdo na černý motorce v červeným šátku přepadl nedaleko benzínku a čapli mě, aby obsluha řekla jo, to je on. To se naštěstí nestalo a fíci se mi omlouvali celou cestu domu. Už je to to pěknejch pár let, ale na tenhle zážitek jen tak nezapomenu i s prohulenou pamětí.