Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co říkate na tohle?Jak dlouho ještě?Chci použit Final Solution tak at vím od kdy zhruba můžu začít.Je to Cream Caramel od Fair Seeds.Zasazen 14.4, na květu je 36.den.
Zadek growerstvo, co mi povíte na tohleto ?
Všechny detaily v tom linku.
Díky, spěchá relativně..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od MaaaYaaa Zadek growerstvo, co mi povíte na tohleto ?
Všechny detaily v tom linku.
Díky, spěchá relativně..
Docela mi to spěchá (dneska, zejtra?za 25 dní?), jestli se to z tech matlanin nedá poznat, napište mi to a zkusim cvaknout lepší..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od Matroš 96 to je autoflowering? lebo to je nejake male aj malo toho maju sebe...
.. v sekci "Autoflower odrůdy", v tématu "MaaaYské Auto Květniny na sluneční pohon 2012" kvete Fast Bud#2 což je AF odrůda jak řemen.. takže ano, opravdu jsi to vykoumal a jsou to autoflowery (s průěrnym výnosem bych řek). Snad už nebude třeba víc nápověd, aby jste mi někdo konečně odpověděli
Původní příspěvek od Luftpumpa252 Zdravim, mam white russian od serious seeds v kvetu 70 dni, tak bych potreboval vedet kdy sklidit. Je to muj prvni grow.
nazdarek poradi mi niekto? mam tak asi 25cm rastlinky jednej indici ma aj uz blizny chcem sa opitat ze v akej vyske by som ju uz mal prepnut na kvet aby dosiahla 60-80cm lebo viac ako 80cm nechcem aby mala lebo ju pestujem na balkone. a este posledna otazocka okrem toho pestujem jeden autoflowering royal automatic krizenec ruderalis sativa dorasta do vysky 60-90cm pripraveny na zber je po 8-9 tyzdni od vyklicenia, ja ju uz mam od 21. Maja uz vyse mesiac to ma a nejako to pomali rastie ma to len 10cm rastie to akurad do blizien taku mini gucu blizien bielych to ma na vrchu listou je to normal? automat som este nikdy nepestoval ani len indoor jedine tak outdoori a raz windoor.