Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
další moje "báchorka": na pololetní vysvědčení sme šli před školou s kámošema zahulit...jen tak v klídku zkouřenej sem si sed do lavice vzal A4 a začal kreslit jakýsi čáry...počmáral sem celej papír a pak sem v tom viděl jakýhosi ufouna nebo co to bylo...jenže já sem dostal takový psycha z toho panáčka že sem se bál otočit papír:-) a mí povedení kamarádi mě s tím pak strašili..tak sem zavřel oči a nasadil diskmen a pak mě to přešlo:-)
Nevim, ktery zasek byl nejlepsi, treba jsme zahulili a najednou ve zpravach povidaji neco o capovi s batuzkem (vysilackou). No, ono to ted moc nevypada, ale my jms na tom zkejsli snad dve hodiny ...
Nebo mi vcera licila kamoska, jak parili na chate (nedaleko od Jindrichova Hradce) a byli ponekud hkasitejsi a sousedi, nejaci Danove na ne zavolali policajty - myslite, ze je napadlo travu schovat? ))) Dopadlo to tak, ze policajti tu travu PREVAZILI a rozpocitali a kdyz dospeli k tomu, ze mnozstvi na osobu je mensi nez velke , tak je nechali byt ... A ted si predstavte, ze se Vam tohle stane, kdyz jste zhuleny ))))))))
Jeste si vzpominam treba jak polovicka na chate zakourila, chvili klid, pohoda a potom nahle si zacala prozpevovat a s melodickym zpevem ˇJsem vílaˇ, odbehla na velikou louku a asi tzrti hodiny po ni pobihala, obcas zastavila pohladila kvety, zas odbehla a tak dal a tak dal
A posldni co si vzpominam, naprosto vyjimecne jsme od znamych jeli domu a najednou na miste, kde konci Rudolec a zacina pomerne klikata delsi silnice a okolo pole, tak jsme oba zjistili, ze silnice je rovna a okolo ni v naprosto pravidelnych rozestupech stromy jako podle pravitka ... Asi nejaka jina dimenze
Jo jsem z toho taky nadsen -zadny zhovadili ulety nybrz docela nenormalni pochopitelne veci - dostal jsem pri cteni toho clanku takovou chut jako nikdy. Ja jsem vzdy mel houby ve vice lidech a stavy ktere jsem zazil byly trochu odlisneho razeni. Ve dvou to je asi vetsi pohoda a hloubka stavu se jiste prohloubi.
hooj, tag sem se rozhodla se s vama podelit o muj brutal zazitecek )) tag sme se jednou po skole s kamoskou sly zkourit, mela sem o.k. matrosh )) Zrowna ten den sem planowala, ze si koupim novej batoh, pac ten starej uz byl na hadry.. Tag sme sly a v jedny zapadly ulicce sme daly asi 2 skla, tusim, ze to byl OrangBut.. Asi po 5ti minutach nam to huste najelo, proste paradni stav a ja si vzpomnela na batoh )) No jo, jenze sem v tu chvili zapomnela kde byl ten vobchod, do kteryho sem chtela jit hodinu sme ho hledaly, az sme nasly!! !! Vesly sme dovnitr a ja sem sla k memu vyhlidlemu batohu a cumela na nej jak debil.. Slavka na me: Tag si ho kup, ne?? A ja: no jo, jenze musim spocitat prachy(newim co me to napadlo) a zacala sem pocitat prachy na podlaze ! Pak sem je posbirala a stala sem tam v uplne schíze, byl tam jeden prodavac a blbe na me tlemil.. Ja sem byla vyhulena uplne nejvic a ten chlap za mnou prisel a rikal: Slecno, jestli nemate penize, tag ja vam to slewim, jak dybych byla naka socka .. A ja neho: ne,ne, pohoda, mam presne.. ale furt sem tam stala!! Pak sem se odhodlala a sla sem za nim, ze chci teda ten batoh.. on ho sundal, chtel ho zabalit, ale vtom sem si vsimla, ze to je uplne jiny batoh !! Tag sem mu rekla, ze to neni on, at mi da ten druhy!! Cumel na me jak na hnupa, Slavka se u dveri rezala jak idiot a ja sem tam stala totalne v pici a cekala az mi ho konecne da, at muzu jit!! Boze, trapas jak vrata, ale desna prdeel zatimm Baara
OrangBut??? Co to je za model, neslyšel jsem o něm, ale jestli myslíš Orangebud, tak ten je dobrej, jinak tvůj thread by so hodil jako spíš samostatnej příspěvek do http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=171. Peace 4ever
Tak se tu zas a chtel bych vam popsat vcerejsi zazitek po par brkach
skanku a neco malo Sena s nakym tim pivkem navrch.. )
kamos se stavil jestly nechci jit na kalbu, ze nam zaviraj hospodu co tam chodime v lete,prej kuli nakejm fotbalistum... tak fajn sli sme...
cestou sme pribraly jeste jednoho kamose...ten si za chuze spravil rozbitej zip u bundy a umotal brko...
tak sme to tak zhulily a dem si dlouhou cestu kolem nasi velky piskovny do vedlejsiho mesta... cesta byla dlouha a zima velka ale nak sme tam dorazily...
prisly sme tam a vidime stary znamy kamose s volnejma mistama k sezeni tak sme tam s nema tak sedely nekolikrat odbehly na brko... a mezitim se to v hospe rozjelo...
hraly tam naky skupiny, hramonika bubny basa no proste toho bylo moc... za hudbou prichazelo cim dal tim vic lidi jenze bylo malo mist k sezeni tak pulka lidi stala... bylo to fajn ja si sedel a poslouchal tu naramne peknou harmoniku co hrala.... pak pribeh kamos ze ma naky dobry brka tak ze teda pudem, ja dopil pivko a vyrazily sme pred hospodu to nak spalit... sme to spalily a me uz bylo nak podivne lehko.... ale nohy sem furt tahal po zemi...
tak sme dosly dovnitr sed sem si a byl rad ze sedim.... trosku sem se vzpamatovaval a vsimam si ze se zmenila nak sestava lidi sediciho u naseho stolu a lidi stojici okolo me.... to mi pripadalo jako utok na moji osobnost tak sem si zacal nak ty lidi prohlize... asi pulku sem poznal a ostatni byli asi lidi odjinud... vedle me zacala parit naka holka (byla to fakt kocka..) a ja se furt nemoh udrzet a vejral sem na ni jak puk... ona gdyz to videla tak se ke me sehla a rika jak se menujes ??? tak sme se nak predstavily ona se usmala,narovnala se parila dal... tady v pocitu vyhulenosti sem videl naznak flirtu tak sem zpozoroval a snazil se na ni cumet porad vic a vic... holka si toho vsimla a znova se sehla a rika ty ses na me nastvanej ??? to me nak zarazilo a rikam takovym ti suchym tonem NE... ona se asi lekla a uz nic nerikala... mezitim se priritil jeji frajej a zacal ji voblejzat... to mi pak docvaklo ze sem zhulenej asi moc... a mam divny predstavy... jenze pak frajer se zase nekam vyparil a ona se ke me sehla... a povida: "pod s nama jeste parita muzes spat u me,a muzem neco spolu zkusit" to sem nestih votevrel sem hubu a cumel na ni.... pak sem se nak vzpamatoval a rikam a co ten tvuj a vona konstatovala: "na toho ser" tak rikam ze teda to asi nema cenu ze jeji partu neznam a nebudu se vtirat a to sem se teda od nic dozvedel ze ona je s tim frajerem negde poprvy a taky ho moc nezna ani ti lidi okolo nej.. to sem trochu vychladl a rikam ji stejne ne... to ji asi dostalo a uz se na me celje vecir ani okem nekoukla... v tu prisel ten jeji frajer a zacal ji sacovat za kalhotama atd... to se ji asi nelibilo tak se zacaly hadat... ona pak nekam utekla a dorazila asi za pul hodky a koukala jen furt na me... ale asi za 5 zmizela (nestih sem ani nak zareagovat) to me to pak nak prestalo bavit... probehla jeste naka aukce gdy se drazily veci z hospody... gdy padly nehorazny castky za hnusny veci ze smetaku :p
nakonec tam negdo koupil vycpanyho jezevce za 3000 coz sem vubec nestih a bylo mi trapne prihodit na jakoukoliv vec protoze sem mel v kapse asi kilo
tak to nak skoncila a ja premluvil kamose ze teda pudem... sme se nak voblikly zaplatily a ze pudem... vysly sme z hospody voba kamosi nality jak slivy a negdo tam hodil hlasku "dem pres les to je kratsi" me to jako bylo sumak tak sem teda sel za nema... v dali bylo slyset tekno z nedalekeho klubu tak sme sli za ni.... gdyz v tom kamos rosvitil baterku a rika "bacha" ja jako na co a on mi posvitil na nohy a ja stal asi 15 cm od kraje rybnika ja ho v ty tme vubec nevidel... tak sem ho teda zergistroval a sli sme dal a v tom na me zavolal kamos BACHA PADAS a ja se lek ze padam do toho rybnika tak sem uskocil na druhou stranu.... jenze sem mel pech mi staly na lavce pres takovej rybnicek samo ze sem se probiril ledem a vklouzl do vody... jenze ted zpatky do hospody to byl asi kilak a domu to byl asi kilak mozna dva tak sem rek ze na to mrdam a du na tekno...
tak sme sli a sli me mezitim zacaly mrznout nohy prdel a koule ale teda nehorazne.... byla mi fakt kosa.... kalhoty mi zmrzly a kamosi se furt zastavovaly na naky obhlidky lesa... byl sem zhulenej tak sem nerek ani slovo ze mi je zima... sli sme fakt domu pekne dlouho... byly vozraly tak ze jim to trvalo 10 vic casu nez normalne asi po hodine sem teda dosel domu... ve vejtahu sem zjistil ze sem uplne celej vod blata a nakyho slizu (gdovi jestly sem fakt spad jenom do rybnika) dosel sem domu... jenze co pak nastalo s tim privalem tepla to uz se neda popsat to si musite zazit....
PS: natekly mi mega nohy,byly cely fialovy, o koulich a o prdeli ani nemluvim,moje nohy vydavaly jeste hodinu potom zimu... a nejvetsi voser bylo to ze netekla tepla voda...