Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento rok máme krásne počasie, ak nebude nočná teplota pod 5°C tak ja dám klíčiť 1.4., prvé dva týždne v boxe, ďalšie dva týždne na okne a 1.5. idú von...
Ja sa nespolieham na predpovede, tie beriem iba povrchne. Vsimam si urcite fazy ostatnej vegetacie. Napr. zivy plot uz zacina robit listky, to vacsinou znamena ze je definitivne jar, treba si vsimat aj ako sa sprava priroda a lahko sa z nej vydedukuje priebeh nastavajuceho pocasia.
kluci a děvčata opravdu nikam nespechejte , a jak se říká kdo si počká ten se dočká ,taky budu mit předpěst a výška cca 3 patra u fem. semen a u regulárních si počkám trochu dyl na pohlaví doba ven vysazeni zas podle modelu ale ten konec dubna zacatek května , tam začíná energie pro kytičky at se daři a corkam maří
Zdar mam doma hromadu vselijakejch semen tak už sem je dal taky za okno, uvidim jestli to nebudiou naky degeni než zasadim pořádnou sadbu.
Ale jinak naky koupeny geny na tenhle rok bych jeste nedaval staci v puli května...
Ahojte, já mám koupený geny na venek, chtěl sem zasadit už před týdnem ale řek sem si že ještě počkám na duben. jelikož tento týden má být zase hnusně tak vysadím hned na začátku toho dubna nechám klíčit za oknem. Minulej rok sem totiž sázel pozdeji koncem května a přišlo mě že mě 2 kytky z5ti na balkoně nechteli dozrát jelikož mě tu slunko svítí taky jen dopoledne, a září,říjen už moc teplý potom taky nebyli..
Než to vyklíčí a udělá dobrej stonek aby to něco venku vydrželo....asi dam už naklicit a ,zatím to bude na balkóně a později ve skleníku než to půjde ven 1.května :-) + - a autokvety půjdou az 1 května ale primo do země :-)
Tak během 1 týdne šup semeno do substrátu, pod lampou (8x36W, 20/4h) předpěstovat, první zástřih a počátkem května šup s tím OUT. Když by to venku náhodou až moc pálilo, tak ještě 3-4 dny sun-trainingu na balkoně. Osvědčeno mnoho let.
dostali se me do rukou nejake rezy, chci je dat ven, mam je ted pod clf, moje otazka zni, lze je dat za okno uz nyni?nepudou do kvetu?jsou cca 15 cm vysoke, dik za rady
Do kvetu určite teraz nepôjdu, takže ja si myslím, že kľudne ich môžeš dať za okno, ale ak ti nevadí na nich svietiť, tak svieť.
A vonku ja osobne by som nedával pre 15-tym májom(květnom), lebo vtedy sú "zimný chlapi" a dosť často sa stáva, že sú mrazy, aspoň u nás, takže na tvojom mieste by som ich ešte podržal doma približne 2-3 týždne a potom kľude môžeš vysádzať
za okno na předpěstování cca po půlce dubna a ven, když mají 3-5 pater někdy okolo třech zmrzlých. Každý rok se opakuje, že v tyto dny přijde nějaké ochlazení. Navíc není opravdu kam spěchat. Kytka v nízkých teplotách stejně příliš neroste a navíc je tu šance, že začne kvést. Takže klídek a za cca týden-dva to můžete prsknout ven z okýnek