Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hipec je ok predevsim Divokej zapad, po paradni zkurbe se taky pobavim nad textama Super Croo,dal treba Defakto....je toho proste mrte.Francouzska scena neni taky vubec spatna..Hodne pohodovy jsou taky Pearl Jam,Horkyze slize,GaiaMesiah,Wohnouti..atd..Dal nakej poradnej drumec,reggae,a hodne v oblibe jsou samozrejmne taky SOUNDSYSTEMS:NSK,KOMATSU,CABARET,STRAHOV,ACID ALLIANCE...Ted momentalne posloucham Oktekk kdyz mastili na Czechteku v 99,myslim ze i prez to jak je to celkem uz stary je to porad hodne hrubej narez....hhhh
tak já třeba super croo z hip-hnusovej scény absolutně nenávidím, myslej si, jaký jsou borci, že dokážou někoho urážet...
ale je to můj názor a nikomu ho samozřejmě necpu!!!!
Já jedině Hip Hop ale spíš USA,protože většina českejch se mi moc nelíbí,kromě třeba SUPER CROOO,ty sou celkem good... Jinak z USA mám nejradši 50centa,Mobb Deepa,Xzibita,2pac,Young Joca apod...
jo jinak na pařbách mám nejradši techno asi... dobře se to poslouchá,hlavně když se zhulim tak je to bomba! techno a hipec sou pro mě nej...
Naposledy upravil Jeck Herer 10-11-2006 v 17:18 PM
HerrrFlick - zkus nekdy vyrazit na operu (idealne do Státní .-)), fakt neco dobryho - to sou emo-návaly - intenzivni zazitek - se mi kolikrat jezi chlupy na rukou
HEh tak to mate kluci naprostou pravdu, pro me osobne to je nejsilnejsi zazitek a to nemluvim pouze o opere ale o vazne hudbe celkove. Co se tyce oper tak opravdu jedny z nejkrasnejsich....La Boheme od Pucciniho, Rusalka od DVoraka, Figarova svatba - W.A.Mozart...ale nejakej klavirni koncert s orchestrem by mohl byt jeste lepsi nejlepe neco od Beethowena ci Dvorakuv G dur koncert pro klavir a orchestr je to proste nadpozemska hudba
S brkem nevim ja si to uziju nejlip s cistou hlavou stejne pak odchazim uplne mimo
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Jo,jo Hip Hop,to je pohodovej rytmus do mysli,je jedno jakej,ale spíš českej,nebo slovenskej.Jen když jsem zhulenej tak je mi jedno co poslouchám,v tom stavu se mi líbí všecko.Dobrý jsou-Divokej Západ,Severská Dvojka,Defuckto,Kontrafakt,Marpo,Supercroo,PSH,Orion,P13,Prago Union,Indy a Wich,a taky sem tam neznámí hiphopptáci
pro kazdyho znamena nejlepsi hudba uplne neco jinyho. me ted posledni dobou bere skacko (Ska-p, Tleskac) nebo jsem ted narazil na jednu vostrou skupinu Fun lovin criminals , to je narez
Presne tak, kazdymu se zamlouva jinačí hudba. Jinak já poslouchám freetekno, neradši mám hardtekk, ale HC,hiphop,ska nebo nejakej punk si rád poslechnu. Ovšem něco jiního sou party na který každej chodí. Pro mě maj freeparty takový kouzlo(dekorace, muzika, fireshow.......) Prostě =23=
Jasně HC, je taky luxus, strašně energetická muzika. Ale čím víc hulím, tím víc se mi líbí Gothic, Symfonic Metal a podobné kombinace instrumentální hudby, kytarových sólíček, operních zpěvkáků a death metalového chrapotu. A taky si klidně pustím nějakou instrumentální klasiku, taky do toho jde zafárat.
A ze všeho nejvíc nesnáším hiphop a kulturu s ní spojenou. Té jejich hudbě se ani hudba říkat nedá, dyť to je jak nějaká hysterická babina co má poslední stádium alzheimera a zasekává se a opakuje pořád věty typu oh yeah, protože ty malé mozky hopí*erů si nejsou schopny ani víc zapamatovat.
Instrumental and metal is best !
MiniGrow: ako ja by som neodsudzoval hip hop...i ked ho taktiez nemam rad , predsa je to hudobny styl ktori si nasiel svojich priaznivcov tak nech si kazdy slobodne pocuva co chce...netreba nikoho odsudzovat....!!
Milujem HardCore,Metal,Grind,Gore,Butaldeath, proste sladke vecicky na uspanie...
MiniGrow taky se mi spousta stylu nelibi ale proc hned tak tvrde? nesnasim metalisty furt neco blejou do mikrofonu tomu se ani neda rikat zpev ale co se divim ty jejich vlasaty mozecky stejne vic nez to nepoberou....
(PS:metal se mi libi ale tvuj pristup ne)
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead