Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dřív jsem taky rád fotil slnko, dneska mi to už přijde jako shit ( teda když v záběru není něco co by tomu dalo šmrnc)
Vyhrabal jsem pár starejch fotek,teda až na tu televizní odrazovku, ta je z dneška...
Chcem sa svami podeliť o krásu ktorú som dnes zažil/nafotil
myslím si že fotky netreba popisovať
Tú jašterku som musel najprv skrotiť, ináč by mi stále prchala, sú plaché
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]