Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skunk2: no neviem, osobnú skúsenosť s predčasným dozrievaním nemám, ale radil by som počkať než sa trichomy nezačnú viac zakalovať, chcelo by to však mikroskop
možno keby sa viac rozpíšeš o podmienkach pestu - teploty, vlhkosť, čím a jak silno hnojíš, v jakom substráte, pH, atp. - tak sa na niečo príde. Stalo sa ti to aj s iným modelom?
Původní příspěvek od Antitalent skunk2: no neviem, osobnú skúsenosť s predčasným dozrievaním nemám, ale radil by som počkať než sa trichomy nezačnú viac zakalovať, chcelo by to však mikroskop
možno keby sa viac rozpíšeš o podmienkach pestu - teploty, vlhkosť, čím a jak silno hnojíš, v jakom substráte, pH, atp. - tak sa na niečo príde. Stalo sa ti to aj s iným modelom?
Asi je zase pravda, že z tak mála co jsem napsal se pozná prd.
založím si vlastní vlákno v galerii a snad se to ztoho pak pozná.
jen jsem čekal, že to někdo zná a že je to normální.
kdyz uz lezou novy blizny tak uz bych to mel asi skosit ze nevim prave jak to mam dlouho na kvetu ale mozna uz to je 60 dni tezko rict opyloval sem si spodni palicku a seminka sou uz hnedy ale slupka nazloutla tak uz to asi bude
Co myslíte , jak dlouho je ještě mám nechat ? Podle obalu od semínek jsem už
měl sklízet , ale nezdá se mi to :-/ , mám už případně začít s proplachováním ?
Proplachuj zcela určitě a střelhbitě pokud jsou v hlíně. Na kosu je zatím brzo tak 10-14 dní. Ještě je málo blizen oranžovejch, hnědejch (50-80% optimal dle chuti ) . Pokud to máš v hlíně budeš to muset nechat ještě dýl pokud nejseš fajšnekr přes pokuřování hnojů.