Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak z tohohle je mi fakt na bliti.... lidi co neumej chodit v huleni... tohle muze udelat jenom mladej a blbej kluk coz se tyka vas obou LoeX i Nakasi ja myslel ze tohle je dobrej kanal a takovyhle sracky jako ste sem daly vy dva by se sem nemely davat... je to akorat smutny a vy se vubec se sebraly a napsaly sem jak ste husty a byly na sracky... zadny ponauceni LoeX sem akorat pak napise ze si sel dat jeste po tom naky brka...
tak to muj osobni nazor je ze mash teda uplne vypatlano...
to smooth: tohle sou NEJBRUTÁLNĚJŠÍ zažitky po hulení..a víš to je jako že si dost na kaši...nevnímáš okolí a tak to sem ostatním napíšeš...neříkám že když už hulím tak že sem takhle na kaši, ale o kašení tenhle thread je...
"jen" zhulenost...ale to je hlavní předpoklad pro vytváření jakejkoliv halucinací...a prostředí okolo tebe poskytuje podměty pro ty halucinace..stalo se ti že by na tebe ve střízlivým stavu vyskakovali skřítci??mě teda ne...a samotná zhulenost dokáže divy i bez podmětů...zahul nalož se do vany tvé tělesné teploty zhasni izoluj se od zvuků a uvidíš co dělá "jen" ta zhulenost...
Každopádně se tenhle thread jmenuje Nejbrutálnější zážitky po hulení, tak se tady kurva nehadejte, ale radsi si to piste do PM nebo si zalozte thread Nejbrutálnějsší hádky!!
kua basso...nejbrutalnější zážitek po hulení...je tady to slovo hulení..a jelikož víš že marihuana je o haluzích tak by ti mohlo dojít že sem nebudu psát zažitky který se netýkaj hulení...to bych sem mohl psát jak sem domů ožralej nes ceduli a chytli mě benga:-) od tý doby nechlastám:-)
brutalita: jel jsem stopem a kecali jsem o vsem moznem pak o huleni a jesli zahulime tak sme zahulili a on na mne vytahl placku:-) on ze je plicajt co taky huli:-) a ve mne by se krve nedorezal
AxCx:
Tak to ye docela velka brutalita.Mam znameho,kterej by v tehle situaci zareagoval asi takhle:
1,Zahulil by (radost)
2,Vydel by placku(dej mu ranu a vem nohy na ramena
3,Rana!
4,Nohy na ramena
5,o par Km dál.(Co kdyz to nebyla prava placka?)
PEACE
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
hoši už mě začínáte celkem štvát...to ste nepochopili že z mýho předchozího příspěvku vyplinulo že tohle je thread nejbrutálnější zážitky PO HULENÍ??? tak pro to sem píšu ty svoje sluníčka...já už fakt nevim co je na tom k nepochopení...založte si thread nejbrutálnější zážitky a tam vám můžu psát něco co nemám s hulením nic společnýho...pochopily ste to už?
Ale ten celej pribeh od loeXe je stejne strasnej blabol za kterej se nema cenu hadat. Me osobne jen ukazal, jak se taky nekteri lide dokazi pred svymi pribuznymi ztrapnit. Ja bych se do podobne situace nikdy nemohl dostat, protoze nez si zahulim, nemam obvykle v planu vylet s rodici. A takove ty dodatky typu: no a pak jsem sel domu a dal si jeste nejaky to brko-tak to mi pripada fakt jak od nejakyho ... Ale at si sem kazdej pise co chce-brutalni zazitek to je a kdyz ma nekdo odvahu ho prezentovat-proti gustu ...
chápeš že sem měl v plánu jít na špeka někam do lesejka ale v tom mě odchyt táta že dem do nemocnice??dobře něvěřte..necpu vám to...nebo sem s tím cpaním spíš skončil..