Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Vegan nazdar hosi...na kolko to este vidite?....
no name genetika 50.den
Vypadá to dost sativoidně, takže bych tomu dal něco mezi 10-20 dny. Až se palice trochu nafouknou, víc chloupků se zbarví dohněda...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
No vidíš,že to jde,jen u tý pětky to nějak neklaplo..Jen to chce ještě dotáhnout do konce,to studium..
Na 5 fotek nemusíš dělat 5 příspěvků,vejdou se ti do jednoho..
A když ne všechny najednou,tak na dvakrát,na třikrát určitě jo,editace..
Čau.
Ahoj lidi.
Musíte mi poradit, proč to mám předčasně vyzrálé.
No zprvu jsem byl rád, ale brzo mi to začalo vadit, protože mě dříve přestane nabývat masa a dřív to začne zrát, tedy i dřív dozraje.
Třeba na Euforii, co teď jedu říkají 7 až 8 týdnů. já ji přepnul před 35dny a do týdne nejpozději pujde ven. už teď mám asi 60% pestíků hnědejch.
jedu vždy jen 12/12. 400W sodík Luxten.
Původní příspěvek od skunk2 Ahoj lidi.
Musíte mi poradit, proč to mám předčasně vyzrálé.
No zprvu jsem byl rád, ale brzo mi to začalo vadit, protože mě dříve přestane nabývat masa a dřív to začne zrát, tedy i dřív dozraje.
Třeba na Euforii, co teď jedu říkají 7 až 8 týdnů. já ji přepnul před 35dny a do týdne nejpozději pujde ven. už teď mám asi 60% pestíků hnědejch.
jedu vždy jen 12/12. 400W sodík Luxten.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
moc dík za odkaz, i když nechápu na co mi je =)
já se neptám, kdy je potřeba sklidit, ale proč tak brzo!
prostě mám euforii o víkendu ji seknu a bude to po 55dnech květu.
už bych ji seknul teď, ale nemám čas.