Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já poslouchám podle nálady...
Když sem nasranej, tak třebas slušnej metal nebo rock!
Když potřebuju uklidnit a zapomenout třebas teďkom na maturitu a stres, tak chillout nebo sem teď ulítl i na root reggae!
miluju taky arabskou hudbu a orientální...
prostě pro klídek a pohodu.
najkvalitnejsia elektronicka hudba je v nemecku,ale ja som toho nazoru ze i u nas a v cesku je kopec nadanych ludi.Skuste si nadsenci elektronickej music kliknut na databazu www.audionet.sk a zvazte sami
Co je podle mě nejlepší hudba? Pro mě jednoznačně vede Nirvana.
Po hudební stránce nikdy nehráli příliš složitě, pár akordů, ale textově do svých písní vložil Cobain svůj život-svoje touhy, zklamání...
Je to hudba s poselstvím, alespoň pro mě. Pokaždé mě dojme All apologies. Je to písnička plná emocí...
Já jsem nezažila ono davové šilenství, když byla Nirvana navrcholu své kariéry a jsem za to ráda. Tohle není hudba pro o podpisy žadonící teenagery, co si lepí plakáty z Bravíčka na zeď...
Poslední tři slova z Cobainova dopisu na rozloučenou znějí PEACE, LOVE AND EMPATHY (=mír, lásku a porozumění) a v tomdle má zatraceně pravdu, to je to, co všichni hledáme...
Pro mě je best HardCore a gothic metal - prostě ve smyslu keltské hudby, takže i progresive, pagani apod.
Grind Core, Gore Grind, Punk - taky si rád poslechnu, ale není to pro mě to pravé.
Nejvíc se vždycky vyřádím na Hard Coru a na uklidnění si klidně pustím i brněnský orchestr - jejich hudba k hře Mafii je luxusní.
Nebo taky Apocalypticu - zajímavý a dobrý styl hudby.
Jinak absolutně nesnáším Hip Hop - neustojím ani sekundu bez toho aby mi začala škubat ruka, tomu neříkám hudba, to je zoufalost a disco - taky maníci co nenají pořádný názor na život, ale opičí se podle toho, co u těch kreténů letí.
Blbá a hnusná komerce.
nirvana
led zeppelin
AC DC
kiss
red hot chilli peppers
deep purple
anarcho punk
fuuuuuuu a mnoho mnoho dalsich starych ale dobrych veci. proste kultove skupiny
Mně se zase nejvíc líbí PUNK poslouchám zejména Exploited, Ramones, Totální Nasazení, N.V.Ů., S.P.S.,MHD, ale taky si rád poslechnu čeký, slovenský SKAčko a taky mám rád 3sestry, System of a down, nebo JET
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Koukam, že se tady sešli samý rockeři...až na toho ričiho mullera :-)
Teď sem na čt2 slyšel a viděl kKot Photogenic a hodně dobrý...musim si to někde sehnat.
čus pičus
Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.