Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Xmaros: jj....Zbytecne vyhozeny money za hlinu a substraty,tento rok sem taky snad vsechen kompost(teda jen tu super cernou cernozem) vodnesl na PLACE.Par hoven na vrch a ficii to jak vysmazenyy.Jen na kvet pridam PLAGRON BLOOM + PYTHAMIN.Caao.
mam zacat hnojit na plod a kvet hned ked vidim na rastline prve blizny alebo az po niejakej dobe .ako mam vediet kedy brisiel cas na zmanu na iny pomer zivin
Letos jsem se rozhod že skusim emulzi z ryb a udělal jsem jí asi takto-nachytal jsem si pár malých rybek(všude jsou jich mraky)pozabíjel naházel do kýble zalil trochou vody a nechal zkvasit.Doufám že to bude kvylitní no to se uvidí na podzim čus Vyhulda
4mf3t4min:Metrop mi prijde jako vazne vychytany hnojivo!Az na ty ceny !
250ml skoro 5tikilo!Ale asi to odpovida?Chtelo by to nazor nekoho,kdo to jede...
Az zpotrebuju AHcka,tak pujdu do Metropu!Zkusim to!
Vyhulda:Zajimavy,pak napis jak to dopadlo!Jak to koncentrujes?Nebo budes koncetrovat?
Já osobně zatím hnojim nakvašenýma slepičákama, ale myslim si že spíš po nich kytky zesílí a rostou jak krávy a proto sem dnes koupil hnojivo na květ od CANNY - Terra Flores (5l za 1250) + Cannazym (1l za 500) a myslim si že to bude dobrý. Jinak www.canna.nl
AHcko je ta zakladni vec , na ktery tady spoustu lidi zacinalo a potom si naslo neco lepsiho jako General Hydroponic , Plagron , Biobizz , Atami-Bcuuzz atp , doporucuji si precist tuhle diskuzi
Čau chtěl bych se zeptat na zkušenosti s hnojivem na květ P+K 13 14 nikde není uváděno kolikrát v týdnu hnojit.nebo jestli tím hnojivem zalévat permanentně. Díky
Původní příspěvek od skrat Čau chtěl bych se zeptat na zkušenosti s hnojivem na květ P+K 13 14 nikde není uváděno kolikrát v týdnu hnojit.nebo jestli tím hnojivem zalévat permanentně. Díky
Hele, myslím si, že žádným hnojivem by se nemělo zalévat permanentně, protože hrozí, že dojde k přehnojení. Podle bohatě stačí jednou týdně, aby kyti v pohodě zvládaly vstřebávat živiny. Jinak s PK 13/14 mám zkušenosti z posledních týdnů a vypadá to, že výrazně podporuje a urychluje tvorbu květů! Dávky dávej klidně dvojnásobné, než doporučené...