Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ked sa obzriem zisťujem, že si fakt vyberám. Ale zase, hudba je pre mňa brána. Do vesmíru alebo aj do mňa,... vlastne je to to isté. Chcem len povedať, že hudba mi pomohla pocítiť SPOJENIE so všetkým. Najprv DOTYK. Možno s nejakým absolútnom, alebo so sebou samím. Ked sa mi otvorí takáto brána, je to akoby som roztiahnutý odletel do iného sveta. Takého, o ktorom už teraz viem že... JE. Viem, že bude aj TU a strašne sa smejem,...máme sa na čo tešiť.
Po dotyku celý žhavý, cítim zrazu OBJATIE... vtedy si už myslým,že väčšiu pokoru už snáď ani mať nemôžem !, padám na kolená a ďakujem tomu čo ma objalo... vtedy už prestávam "všímať" si aký prejav má moja reakcia, ...a nechám jej úplný voľný priebeh.
Všimol som si , prevládajú tam slzy. Možno je to nejaké čistenie, ktoré je treba nechať prejsť. Toho na čistenie je na mne ešte dosť... a tak to zo mňa vtedy tečie.
V niektorých týchto okamihoch skladby prežívam to krátke objatie , až skoro nekontrolovateľne intenzívne !...
Teraz už vždy viem , čo bude ešte nasledovať, no aj napriek tomu ma to vždy rozkmitá do úplne nového rozmeru... keď PRíDE SPLYNUTIE.
... už sa prestávam zaoberať tým , že som a nechávam sa po kúskoch splynúť ...
Pre toto si asi teda vlastne akosi vyberám ak môžem, čo si vypočuť. Vlastne veď každý cíti takéto alebo iné spojenia, vo svojej hudbe. Môžem odtiaľ čerpať energiu, ktorá je asi nekonečná. Mam takýto jeden zvláštny dvojalbum. Normálne ho nepočúvam, teda bežne cez deň. Nemôžem a ani nechcem. Lebo to už nie su pre mňa skladby ale jeden celok, ktorý na seba dokážem "aplikovať " ako ozdravujúcu masáž a na tisíc ďaľších spôsobov. Dnes sa to už bežne asi ani nepočúva, od dire straits alchemy.
Ináč bežne cez deň si veľmi rád vychutnám napríklad dream theatre, zažil som v prahe rush- neopísatelný zážitok, alebo počuli ste hrať reného lacka či zvabend ? A ako sa dá lietať na bjork... ...alebo ma zloží vyznanie od mariky gomgitovej... A ... nany ??
tak si tak hoviem a vychutnávam na STV 2 bratislavské jazzové dni, fičím si vtom , že zažívam jazzové vrcholy, keď vtom mi príde pod ruku videoklip flashback, vzápätí na to vidím film liquid crystal vision, a som na začiatku . Nečakane som bol hodený do goatrans-u. Neviem, či som to dobre napísal ale viem že táto hudba nemá rozmery... ... to sa asi stáva
přesněě....drumíček, melodickej, a měnivej a pořád chutnej.....a miluju vokály, příjemný, sexy, a taky mam rád funky-groovin-yyyeeahh věci který do mě pumpujou strašně energie a výtečnou náladu .....taky něco z minimalu, hodně z techhousu, junglíček je taky džungle se spoustou perel......no a třeba jazz..to je mnam....
no úplně bych zapoměl na brejkyy, ty sou přece taky výživný že jo :-)
někdy metal, nbo i pár tuctovejch skladeb co jedo v rádiích (ale to bylo dřív, nsk mě to spíš točí a rozhlas vůbec nejedu....only ten netovey :-o)
TOOL, System Of A Down, Nirvana, Marilyn Manson , Stone Sour, Alice In Chains, In Flames ,Opeth,Nine Inch Nails,A Perfect Circle, SlipKnoT, Soulfly, koЯn,AC/DC,Six Feet Under,Slayer, Black Sabbath, Queens Of The Stone Age, The Dillinger Escape Plan, Clawfinger, Lacuna Coil, Incubus, Ozzy Osbourne,Coal Chamber, Lamb Of God, Static-X,Rush,Incubus,Black Label Society, Deftones, Lacuna Coil,Rage Against The Machine, Metallica
I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.
Já jedu hip-hop a vobčas i reggae,jazz,blues.....spíš pomalejší ,,,akorát jediný co nechápu je jak někdo může poslouchat techno,ale tak když se to někomu líbí tak co no....
Až zemřu pohřběte mně tváří k zemi ať mi celý svět může políbit pr*el...
Rock, Punk, Metal a jejich ruzne odvetvi+SKA, Reggae, Ragga, Ragga-Jungle, Jungle, Drumm and Bass a dalsi a dalsi, ale kdo si to ma vsechno pamatovat???
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.