Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Nekonopné fotky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 69 70 71 72 73 »
Autor
Téma 
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1121

tý tý

Old Post 23-02-2007 v 10:33 AM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1122

žý žý

Old Post 23-02-2007 v 19:23 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 1123

1) soukromý BAR mezi postelí a stěnou z reprobeden (2x200W RMS /8OHM)

něco z mích narozek tekno hrálo skoro celou noc
2) gramce a zesíšky (2x 2000W RMS/8ohm)
3) dort pro volnost
4) testovali sme tam RGB LED lampu a výsledej je OK

Old Post 24-02-2007 v 20:08 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1124

trocha pekla

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 25-02-2007 v 07:49 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1125

.

Old Post 26-02-2007 v 15:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 1126

první má název man on the moon, další dvě bez názvu...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 26-02-2007 v 19:39 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1127

Der Hund...

Tanec duchů

Strom věků

Old Post 01-03-2007 v 09:54 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1128

Pořízeno cca před 1 hodinou, uplněk má být sice až zítra, ale kdo ví, jestli nebude zamračeno.
lépe už to mein foťák nezvládne a já asi taky ne...

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 02-03-2007 v 00:46 AM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Review
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Review - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 1129

Naše zaplavená krajina,krajina a ještě něco trochu morbidního.. tuhle srnku sme našli s kámošem rozloženou při hledání políčka.

06/07/08/09/

herb herb is a plant, I mean herb's good for everything.

Old Post 03-03-2007 v 15:28 PM
Mr. Review je offline   Profil uživatele Mr. Review   Find more posts by Mr. Review   Foto galerie člena Mr. Review   Click here to Send Mr. Review a Private Message   Add Mr. Review to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1130

sobota, podvečerní procházka..
po dešti

most, oblíbené to místo sebevrahů

3 kříže

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 05-03-2007 v 10:01 AM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orthopedic
Nový Člen

Karma uživatele Orthopedic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1131

taky něco přidávám!!

prvni fotka je z Francie od kamarada....je to foceni se spozdenim a zrovna projelo auto a tohle to udelalo...

druha fotka -- odlitek lebky s kamosem s jointem v puse

treti fotka je z PERU z mestecka CUSCO....

a jeste pridavam ctvrtou fotku--to je strasne stara fotka...trava s panenkou....drivavejc jsem ji mel jeste pod jinym nickem v galerii..tak mozna ze ji nekteri poznate

Naposledy upravil Orthopedic 07-03-2007 v 12:27 PM

Old Post 06-03-2007 v 18:05 PM
Orthopedic je offline   Profil uživatele Orthopedic   Find more posts by Orthopedic   Foto galerie člena Orthopedic   Click here to Send Orthopedic a Private Message   Add Orthopedic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1132

zapad slunce

zabicka

tacud a zelen

tacud

Brno po ranu

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 07-03-2007 v 08:45 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1133

RASTA

Old Post 07-03-2007 v 17:39 PM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 1134

pokus o abstrakci + bonus (pronajal jsem si jezeďáka, aby mi zúrodnil políčko )

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 08-03-2007 v 14:40 PM

Old Post 08-03-2007 v 14:35 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PERRO
Stálý Člen

Karma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% PěstitelskáKarma uživatele PERRO - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 1135

z mobilu...

panta rei

Old Post 08-03-2007 v 14:54 PM
PERRO je offline   Profil uživatele PERRO   Find more posts by PERRO   Foto galerie člena PERRO   Click here to Send PERRO a Private Message   Add PERRO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eXc
Stálý Člen

Karma uživatele eXc - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1136

taky neco přidám....todle je foceno jeste v lete....a z auta....fakt nechapu jak sem moh tak vychytat tu krávu

Old Post 08-03-2007 v 15:10 PM
eXc je offline   Profil uživatele eXc   Find more posts by eXc   Foto galerie člena eXc   Click here to Send eXc a Private Message   Add eXc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 69 70 71 72 73 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-11-2020 - Moje konopné fotky - 0 odpovědí
13-03-2019 - Nekonopné fotky III. - 350 odpovědí
21-05-2008 - Nekonopné hydro - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás