Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CrTekk:
no hele ja jsem se s tim nejak nemazlil..mel sem vic semen a hned po vykliceni asi tak kdyz meli kytiz zhruba 2 patra zacalo roztridovani,me se to podarilo vychytat ze sem proste sledoval potencial kazdy vykliceny kytiz uz od mala..tzn.vzrustove mensi kyti s robustnejsim stonkem jsem si vybral jako samice a naopak cahouny co se hned vytahli jsem zlikvidoval..a muzu rict ze jsem nemel jedinyho samce..treba je to nahoda nevim no ale uz to takhle praktikuju 2 rok a vychazi to:]..jo a brzky nasazeni kvetu na to co s kytky bude nebo nebude myslim nema zadnej vliv,ja mel kytiz doma uz od ledna nejdriv sem s ni dal teda pokusy pod 11W:] kde se mi ji podarilo lehce rozjet,pak na jare sla do foliaku uz s peknym naskokem kdyz mela neco kolem 120cm tak uz byla i solidne nakvetla,no a potom hup sup po kvetu nebylo ani pamatky a ona potvora nasadila jeste jednou tolik vetvi ..
njn ale tady se bavíme o PŘEDPĚSTOVÁŇÍ takže podle mého je lepší předpěstovávat,prtze sice kytiz po přesazení dostanou šok ale...daji to
-k těm semínkůk a klíčkum::já si vybral jen tvrddé zralé semínka a zadnej klicek jsem nenicil a měl jsem samy samicze...ok ale nejlepci je si koupit genetiku bo rizek......PEACE
Kolom&n:
no nevim jestli kytiz po presazeni dostanou sok,zalezi spis jestli pri tom presazovani porusis hlavni koren nebo ne..
je jasny ze nejlepsi je sehnat rezon z nejaky dobry genetiky ale spis pro IN..
na OUT se nebojim dobrejch semen,ale letos mam v planu tak 4 ruzny modely z kterejch si nadelam rezone na letosni OUT..
Chci se zeptat, doporucily byste mi nejaky modely na ven,,,,,,,ktere zasadim do vrcholku stromu,,,,,do kbeliku.....jako nejake ne moc vysoke modeli aby to nebylo napadne ale jako hodne huste,,,,,,,,A jeste nemam ani kde sehnat seminka,,,Urcite si budu objednavat ze seedsbank,,myslite ze to je dobre a duverihodne s teto stranky? A jeste se chci zeptat tam sem si nasel outdoor modely a tam je nejakej mix asi 40 seminek ,,,ruzny modely,,,je to lepsi nez treba nejakej model samotnej? stoji to nekde 55euro a modely nejaky sou i za 40 a je jich tam seminek jenom 20,,Jak myslite napiste prosim nekdo....:
hasan-outdoor: ja bych ti doporucil rizky, ty se netahnout to vysky a muzes je od zacatku tvarovat, treba dratkama privazovat ke kybli. muzes pouzit i indoorovku a dozraje to v rijnu...
ja bych vsem doporucoval, zapnout uz ted zarivku, udelat si matky ze semen / rizku a na jaro si muzete sazet kolik chcete... mne staci jedna 58W vleze se pod to i 20 kytek, sice to moc neroste, ale zelena se to..
Kutas:
jj taky to mam tak v planu udelat..z rezu nadelat mamky a pak jak si psal..pokusim se to ale udelat pod 400W pac jinou wataz bohuzel nemam k dispozici ..
Předpěstování je základ úspěchu. já to pěstím jak rajčata do kelímku třebas od jogurtu trocha dobrý hlíny bo kompostek, semínko pěkně hluboko(3cm) .. při výsadbě se mi osvědčilo hodit ještě aspoň 5-10cm kmínku do země. Perfektně se to ujímá a rostou silný košatý kytky
mno ale chtěl bych se zeptat, jak vyvazujete takovou vlasatici, bo se mi to selkem často samo proláme pod tou tíhou a můžu o pěkný úrodě jen snít ..
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
to knight: kdyz vis co pestujes a vis ze to budou roztahany obr-kyttky tak knim uz na zacatktku výsevu pridej nejakou oporu, ci kul a ani nemusis privazovat ten krer obroste ten kul a drzi a ani poradna hyper mega fc thc bourka to nepolame (aspon ten hlavni stonek) jo a zarz to do hloubky 60 cisel!!!
2 CrTekk: Můžu potvrdit, kytka si hledá oprou během růstu a pokud nějakou najde, snaží se jí využít... Kdybyste viděli jak je schopná lepit se k elektrickému sloupu a ten podkovový půdorys, co pak chytne... Určitě to ale je pozitivní, nějaká ta vichřice u nás vždycky je a nechtěný supercrooping (aneb kámošova kytka zvaná Křivá...) není vždycky ok...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Co si myslíte o délce fotoperiody při předpěstování ve skříni. Jde o kombinaci nastavení spínaček (16hodin světla???) a doby vysazení ven(v přírodě je v půlce června kolem 16hodin světla).
Erixon: no ja si myslim ze 16h staci, ale mozna ze pri vice hodinach to rychleji roste a rizky lip koreni... a kdyz uz date vic, tak to postupne snizovat az do vysadby ven - at to nevykvete.