Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na to už je dávno pozdě 🙂 zastrihnul jsem 2x při růstu, ještě venku, teď už to kvete. Dneska jsem to měřil a mají už 105 cm, kéž by to už přestalo růst 😁 za mě vypadají mnohem líp než v předchozím kole, až na tu výšku
Tady to chtělo tu síť
Hezky by jsi je podržel na 70cm a zaplnil prostor sítě tím vo vyrostlo nad (35cm rostliny je slusnej materiál na zaplněni)
Ale kazdy růst se zastaví tak doufej a nakonec myslim bude dobře
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
😁 asi máš pravdu, ale nemám s tím zkušenosti a ani nevím kde bych nějakou síť vzal, nebo z čeho jí udělal. No, pro mě další zkušenost a poučení do příště ( jestli nějaký bude). Zdá se mi že už to přestalo růst, pár cm rezerva ještě zbyla, ale uf, bylo to o fous.
Zdravím, když mi hnědnou konce listů, tak je to přehnojení že?co s tím? Zalévám radši 2x čistou vodou a 1x hnojiva na květ,bez růstovky. doufám že to nenapáchá velké škody 😁 prostředek je možná trochu spálený od světla, ikdyz se mi nezdá že by to nějak extra topilo( jenom listy zatím) , zdá se že to už víc neroste, jsem na maximální možné výšce 😁 takže velký oddych,dnes přesně 5 týdnů 12/12. Snad ještě 4 týdny vydrží, délka květu od banky 8-10. Do kdy zhruba rostou květy? Než to začne zrát
Změna barvy listu podle tvého textu buďto hnojivo nebo teplota
Klidně dávej jen poloviční dávky
Co se tyka rustu no v podstatě ano růst se zastaví ale nakonec to stejně vypadá ze to stále roste za což muže nabývání palic a Řím pádem optický růst nebo lépe napsat zvětšování
Pokud svítit ledkou bude tam zrychlení asi o týden o proti hps
Ta teplota je trochu oříšek no
Při vyšší teplotě pro tvorbě palic se stává ze se šišky jako otevřou kvůli teplu
Pak to vypadá jako když roste palice na palici a není to dobře no
Ale ….
Growu zdar
GROW IS SHOW
Carllito
Jo tak jsem to myslel, jakože do jaký doby to bude kinout 😁 jestli až do sklizně, nebo se to třeba týden před zastaví a už to bude jen cukrovat 🙂 přidávám aktuální fotku, pro případné postřehy co bych měl zlepšit/změnit. Trochu jsem protrhal listy, zespodu postupně opadávají atd
No tak tím, že to prehnojil, pravděpodobně částečně uzamkl živiny kvůli pH. Ale nepřijde mi to zase tak hrozný. Kolem 40.dne už je žloutnutí listů přirozené, protože kytky dozrávají a berou si živiny z listů do palic.
Podle mě ideální řešení flush
Pokud je to hlína tak určitě úplně v klidu už teď
Živin bude v médiu až až a když budeš zalivat pouze upravenou vodou Jakoze se správným ph
Úplně bez hnojiv a bez čističů
Dostaneš toho ze postupně spravují veškeré živiny a pak se ti tím i vyčistí vpodstatě vkladu samo
GROW IS SHOW
Carllito
Zalévám destovkou, takže snad bude stačit,flush můžu klidně zkusit, ale chtěl jsem dávat topmax co nejvíc,aby byly pořádný palice😁 za mě to vypadá celkem pěkně, už teď je tam víc pryskyřice než v předchozím kole
Původní příspěvek od mejzy Zalévám destovkou, takže snad bude stačit,flush můžu klidně zkusit, ale chtěl jsem dávat topmax co nejvíc,aby byly pořádný palice😁 za mě to vypadá celkem pěkně, už teď je tam víc pryskyřice než v předchozím kole
Topmaxu můžeš dávat, kolik chceš, a pořádné palice stejně nebudou. Radši udělat flush.
Zradlo pro rostliny je světlo
Hnojivo je jen kořeni aby jim jídlo lépe chutnalo
A ph jsou otvírací doby restauraci. Špatně ph znamená zavřeno, a naopak
Pokud se sejde vše dohromady v určitě sile a kvalitě budou i silné a kvalitní kytky (pokud odvedl matkar dobrou práci a gen je ok)
No a pak budeš mít ty velký palice
Ale pod 95w bych si to úplně nemyslel
Možná se pletu.
GROW IS SHOW
Carllito
Takže mi chceš říct, že mám celou dobu slabý světlo? 😕 Hmm to mě teda nenapadlo, jsem myslel, že to stačí na tu velikost stanu. Kdybych přidal ještě jedno, tak by to pomohlo? Nebo vyměnit za silnější?