Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe foto asi až zítra a s překvapením :-P jop, dnes už jsem jim nesvítil, měli mít světlo v 18h, ale... už je vypnuto. Zítra jsem tu snad i s ˇˇpřekvápkemˇˇ
Tak jooo no tak to sem nahážem? Upřímně? vůbec nevím co od toho čekat, ale ta vůně? brutááální to jako bez pochyb, jen ten výnos... No uvidíme uvidíme.
Jinak kořeny dám taky jednu foto, tyhle byli prorostlé asi nejvíc zbytek i o pulku méně.
Jen upřímně nevím, zda další kolo tolika kytek? Nechat tolika kytek ale všechny v 6,5L. No nevím vubec zas váhání. Ted ty spodky byli skoro bílé jak to neprosvítí bylo to celkem dost nahusto si myslím na 1*1*2m 16 kytek...
No paradicka to je pohled škoda ze se nedá poslat ta vůně no já tam vidím 430g hodně slušného kouření no dneska při zalévání jsem se u tech svoji chybu tak sekl a nejraději bych aby už taky byli hlavou dolů nemůžu se dočkat
Na Lemon jsem taky koukal ale nakonec půjdu asi do dalšího šílenství a chci stejně prostor i wataz jen pojedu sog v bubbleru s white russian ale až někdy na podzim.