Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já to hnojím b'cuzz základ soil 6ml/ +2 ml/l cal mag.Jak dám míň začnou světlat a dělat se skvrny na listech. Postl bych foto,bohužel mi to ze samsungu nejde nahrát.... ( udržuju to v růstu pod led 60watt)
Původní příspěvek od Et23 Jak dám míň začnou světlat a dělat se skvrny na listech.
Jel jsem systém zálivky (popsáno dřív) a vše OK. Samozřejmě hlína byla předhnojená a nastala situace, že holky vysály poslední živiny z půdy a při velké spotřebě neměly přísun živin. Teď jedu vlastně " jakoby kokos" přičemž hlína je nyní jen médium na udržení zálivky, místo pro kořeny ale jinak nic.Nejak mi to nedocvaklo.!!!!!!
Co jim nedám tak si z vody nevycucaji!!!!
prostě je to alchymie, navíc jsem notně let nepěstoval indoor.... sice mě to se*e, ale zase se poučím z chyb a možná to obohatí vědomosti ostatním!!!
James, tenhle OB je z Vídně. Poslední pozůstatek časů, kdy DP ještě za něco stály. Naposled kdy mi od nich ze semen vyrostly krásný kytky a bylo tam dost phen který by stálo za to uchovat bylo někdy 2012, bohužel jsem je nechal dlouho a už se je nepodařilo přepnout zpátky na růst a blbec jsem si nic nedržel bokem na 18/6. Od té doby jsem zkošel OB i ten jejich novej Orange Hill ještě třikrát a pak už vždycky katastrofa. Řídký košťata, hermilo to skoro všechno.
Jojo říkal jsem si právě,protože vím jak to stím OB od DP je.Taky jsem mel obe varianty jak od DP tak z Vídně a je to jak píšeš.Tak aspoň tam nebude mít semena to jsem rád i za něj 😃
Bohužel foceno už za přítomnosti sodíku..
Dostali 100% dávku hnojiv (Dutch formula na květ/ AMINO / ADVANCED PK/ENZYMES+) Přidal jsem H²O² pro podporu kyslíku a odbourání usazených hnojek. Netvrdím že jsou krásně zelené ale nejhorší jsem díky Vám kolegové potlačil.
Dnes je nechám pořádně proschnout, protože do zalitých holek jsem přidával zálivku s hnojkami, takže 3 dny v mokru a nerad bych hnilobu kořenů.