Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechápu vás, vy se prostě chcete doplňovat, všichni za jedno a o jednom:jójó ganja je skvělá, hulení je skvělý, my sme skvělí ale jak si člověk dovolí přijít s jinym názorem tak to hned co sem lezeš, tohle je fórum o ganje-ale to snad neznamená, že ji musim do nebes vychvalovat ne? trochu zamyšlení pánové. Chápu, že jako holka nemam respekt. Ale já se nechći před nikym předvádět ani něco dokazovat, jen diskutovat
HOŠI SORRY trochu mi to projelo kedlubnou a asi to trochu moc hrotim. Error bude asi na mý straně v tom, že mi to hulení chybí(ale ne v sexu =o) )ráda bych si občas s manželem sedla a dala špeka a měla z toho radost, ale když se nechám ukecat, tak mě to pak akorát sere a nic moc z toho nemam, než že sem zasekaná(to snad nebaví nikoho). těžko mi asi někdo porádí víc než zkoušet a zkoušet.
To sem toho koukám zase sepsala =o/ ...ale všechno to platí ;o)
No nevim teda...lepší sex po hulení....ja myslim že je to špatně položebná otázka.....proč lepší?? Možná by bylo vhodnější se ptát, jestli je po hulení sex kvalitně jinej....to je to samý jako film a hulení, muzika a hulení.....
já mam ten dojem, že cílem GJ (aspoň u mě) neni všecho dělat lepší, ale JINÝ....prostě když jdu na The Wall, vim že se mi ten film bude líbit, ale když na to jdu lehounce HI, vim, že tam uvidim spostu jinejch, novejch věcí...rozhodně ale nemam pocit, že by to pak bylo LEPŠÍ.....
a to samý v pelechu....zažil jsem modely, kdy jsem sex vnímal snad každou buňkou svýho těla, ale taky se mi stalo, že mi to PAK přišlo celý ňáký divný a směšný....no jo, ale to samý se mi děje i když jsem totál clean.....
KDYBYCH MĚL PO TRÁVĚ POCIT, ŽE JE SEX PO NÍ LEPŠÍ, ASI BYCH SI TO ŠEL HODIT, PROTOŽE ROZHODNĚ MAM V ÚMYSLUÝ ČASTĚJC TRTKAT NEŽ BEJT ZHULENEJ......
Dude-ale já se starám o půlroční dítě, takže se v podstatě večer nemůžu hnout z domu a taky nemam s kym. Nechci tady rozebírat svoji povahu a minulost, ale z jistýho důvodu mam hodně málo kamarádů, kterejm bych mohla napsat a´t dou se mnou ven a část z nich taky nehulí. Kdysi sem se upnula na manžela a teď si to musim sežrat (spíš zkouřit). A vzhledem k tomu, že sem kouřila akorát to co koupil, ne co vypěstoval (nebudu přece kouřit ňáký sračky =o) )tak to bylo skoro pokaždý něco jinýho.
Spíš bych začla tim, že si prostě umotám sama malý brčko, kterýho se nebudu bát. Přecijen po tý pauze mi stačí málo, a když sem se napoprvý pořádně překouřila...komu by to pak chutnalo.
To je jak příspěvek do pro drogový poradny....pane doktore poraďte co mam dělat, manžel mě voddělal a já se teď bojim =o)
;pocuj a co tak si cosi vypestovat uvidis ze s toho budes mat radost a aj pri huleni ti z toho lepsie zapne a na tie seky no niektore grassy su proste take ale ;niektore su presne opacne- mas z chut brutalne cosi tvorit alebo zacnes cosi hrozne chapat a tak...staci si odskusat par druhov a uvidis sama...ved nakoniec to maju aj seedbanky popisane takze tak
Johny ma trochu prawdu. Mě se po brku chce si víc hrát s jejim tělem a baví mě to dloooooouuuuuho a pak nakonec se projeví i ona a je to suuuuupppppeeerrrr. A brko ještě potom, nebo dýmku mám radši, nemá chybu
my sme si teda po kouření hodně dlouho povídávali např o vesmíru(velmi oblíbené téma) a vůbec sme furt filozofovali o něčem a o ničem, pak nás něco děsně geniálního napadlo a druhej den sme nevěděli co to bylo. Občas to naspeedovalo(znám lidi, co sou po hulení vždycky naspeedovaný, nechápu jakto). Fakt nevim čim to, že teď sem prostě jen vytuhlá, dám si prda a už vim, že se zas překouřim, pak přestanu komunikovat,hejbat se, maximálně se blbě usměju a pořád se snažim to překonat. Asi si založim vlastní diskuzi na tohle téma =o)
Já sem se jednou pokusila něco vypěstovat, akorát že mě by uschnul i kaktus, kdybych se o něj měla starat sama. Kytička mi spadla a zlomila se, já sem jí vyztužila arostla, starala sem se o ní s láskou a on mi ji nějakej zmrd červ u kořínku vožral!!!! od tý doby nepěstuju. A ani nebudu, já na ty manželovi kytky normálně žárlila, jak je s láskou opečovával, všechno pro kytky...kdyby se tak staral o mě!!!!
vood - hele, prosim tě, už jsem tu od tebe čet pár příspěvků na různý témata, nerad bych se tě nějak dotknul, a věř, že to co řeknu nemyslim v žádnym případě nějak negativně nebo zle......: nemáš ty ňákej závažnější problém, psychyckej jako myslim....nezvažovalas někdy v poslední době ňákou poradnu nebo sezení s psychologem ? ? ?
jedinej muj problém je, že moc prožívám stres i veškerý jiný city a pocity.Když sem chodila do školy, bejvala sem na dně, gympl mě prostě vycucával, ale co sem doma s tou naší beruškou tak se nejvíc v klidu. Ale fakt, bez nějakejch emocí, jak si na to přišel?J
jedinej muj problém je, že moc prožívám stres i veškerý jiný city a pocity.Když sem chodila do školy, bejvala sem na dně, gympl mě prostě vycucával, ale co sem doma s tou naší beruškou tak se nejvíc v klidu. Ale fakt, bez nějakejch emocí, jak si na to přišel?JO, PŘEMEJŠLELA SEM O TOM KDYSI, PROTOŽE SEM SE S URČITEJMA VĚCMA NEDOKÁZALA SMÍŘIT a nezvládala sem všechno co sem musela, ale fakt si nemyslim, že by to ,ělo něco společnýho s jedinym mym příspěvkem už proto, že jedinej nebyl myšlenej naprosto vážně.
jinak asi sem grafomanka, nedokážu se vyjádřit jednou větou
no, když vidim někoho, jak od jakýhokoli tématu sklouzává k tématu jinýmu, a to jiný téma neni zrovna happy a ok, tak si řikam, že v tom sklouzávání asi něco vězí .......
prostě se mi zdá, že máš v hlavě něco, co tě zaměstnává natolik, že se k tomu pořád vracíš.........
ale uznávam že to co mě se zdá.....je dost nepodstatný a nepodložený...prostě se mi to jen tak připadá....no