Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak, pH metr přišel okamžitě jsem ho zkalibroval a změřil dešťovku. pH má 6,5 s přidáním hnojek jsem na 5,5 takže celou dobu zalivam s tímhle pH.. bohužel na papirkach jsem to špatně odhadnul. Díky Madimu za rady jak zvýšit ph viz. jeho super článek o organickém pěstování pro začátečníky doporučuji přečíst! Takže příští zálivka bude mít pH 6,5 s hnojkama a pomalu snížím hnojivo grow podle tabulek a uvidíme reakci holek. Zkusím proložit foto mějte se
Hoj Medi.. abych to upresnil psal jsem o zacatecnickych chybach. A myslel jsem spis kokos, hlinu, proste medium, ktery ted uz ale nejedu. O kokose msm dost co rict. Hydro samo o sobe je tak rozsahli tema ze to je dost tezky dat to vsechno dohromady. Je spousta stylu a sposta ruznejch komercne prodavsnrjch systrmu na kazdej styl. Jiny je to s nft dost jiny bubler,aero, naposteci vany a pasivni hydro v kokosu. Chci udelat tread kde popisu moje nft v grotanku, ale ted tam selektuju Mobydicka a Cookie kush navic z femek. Tak pristi rundu bych mohl az to preberu. Urcite o me jeste uslysis 😁 Sle dik ze me do toho tak hecujes 😎...
Zdravím všechny kdo se zapojili a pomohli mi srovnat moje květinky tady malý up jak se jim vede a jak vypadají paličky. Hnojiva držím 1ml/L grow, 4ml/L Bloom a 1ml/L top max. Vše úplně v pohodě vlhkost 65-70 ale nejde srazit dolů asi jinak než jen odvlhčovačkou a to teď kupovat nebudu. Ofuk odtah nonstop!
Ne, omlouvám se ale na tohle nemám nervy... Nejde vložit fotka, neustále problém s velikostí a když ji konečně nahraju z Galerie tak se tady neukáže!!! Zkusím později
Ahoj Madi, dělám vše na telefonu i ten jsem nakonec restartoval a stále nic tak já nevím. Pokud si dobře pamatuju tak 15-20 ledna by měla být kosa podle téhle odrůdy to tak vychází proto jsem snížil grow, holky v poho nijak jim to nevadí je to strašně oroseny zachvilku budou jen na vodě takže asi proto