Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
46 den 12/12. Hezky to voní,hezky to lepí a hezky se to barví. Dneska poslední zálivka s hnojivy,pak flush. PO už z vrchu vypadá zrale,ale o patro níž už ne. Nevím,čím to je. Somango má hezky růžové blizny,ale bude určitě potřebovat víc času,než ostatní kyti.
53 den 12/12. Phantom už vypadá,že by chtěl sklízet,na vrchu už má jantar,ale spodní patra ještě nic,takže ho tam ještě chvíli nechám. Jacky jsou mléčné,dàvám jim tak týden. Somangu tu potrvá ještě o něco déle.
55 den 12/12. Trichomy na phantomu na mě už řvaly,ať sekám a kdo jsem,abych se hádal s trichomy,takže jsem poslechl. Sekl jsem největší palice a spodky ještě nechám dozrát. Vršků je 95g za mokra. Paldy jsou hezky tvrdé,lepkavé a voňavé s nádechem fialové barvy.