Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
bohužel nelepší se to..dneska došlo od plagronu green sensation i enzym a sugar royal a na listy jsem koupil i vita race... dam to spolecne s bloom a calmagem a uvidime...pohlidam ph at je na 6,5 a uvidime co na to kytky...
Tady malá ukázka...jsem idot mám obyc hlinu za par Kč..kdo ví zda tohle neni problém ale u výroku jsem se díval na ph a bylo 5.9 před tím nez jsem dělal proplach...ph metr jsem zezacatku neměl tak ze dostávaly vysoké ph ale myslim ze tohle už odpustily...nevím zda tím ze calmag jsem daval až pozdě protože mě nenapadlo ze bude pod led tak chybět...no jsem zvědav na to jak to cele dopadne...hodně krutý první pěst 🤢
PH vysoké nebo nízké v podstatě kytkám neublíží,jen se uzavře přísun živin. Koukni na tabulku při jakém pH kytka spotřebovává všelijaké živiny.
První pěst se nepočítá
Původní příspěvek od fikus37 PH vysoké nebo nízké v podstatě kytkám neublíží,jen se uzavře přísun živin. Koukni na tabulku při jakém pH kytka spotřebovává všelijaké živiny.
První pěst se nepočítá
Ale počítá jsem zvykly vzivote věci dělat na max 😂...bohužel tady jsem amatér ale budu se snažit udělat max pro to ať to nějak dopadne a najít příčinu a tu opravit kytky dostaly za tmy postrik pak jsem jim dal každé dostatek vody a živin tak uvidime...když otevru box a podívám se na to je mi zle...jak ty listy schnout a kroutí se nahoru
Dnešní foto...děs...proplach dostaly v pondělí včera dostaly už postrik vita race a zálivku 6,5 ph a hnojky green sensation,sugar royal,calmag,trosku enzymu a bloom hnojivo a nezastavuje se to...už jsem vážně v koncích
Nazdárek pánové, mám stejný problém... nevím jestli do té vody něco dávají ale je to ...
Zálivku mám Ph 5.8-6.0, co mě napadlo je přidat fosfor a ještě jsem viděl(pod lupou) nějaký svině na listech, takže přikoupím postřik.
Zítra vyzkouším a pokud pomůže, tak podám info.
Ať to roste
Původní příspěvek od jablickar Dnešní foto...děs...proplach dostaly v pondělí včera dostaly už postrik vita race a zálivku 6,5 ph a hnojky green sensation,sugar royal,calmag,trosku enzymu a bloom hnojivo a nezastavuje se to...už jsem vážně v koncích
Tohle je brutální člověče, to sem ještě neviděl, podle mě si odrovnal kořeny a můžeš to vyhodit... když tak koukám i na to jak rychle to postupuje, tak si myslim že už ty kytky jenom pomalu umíraj.
Zaráží mě co tam leješ, když to trochu zjednodušim tak místo těch hezkejch názvů to vypadá takhle:
1. stimulátor + PK
2. bio-stimulátor
3 CA + MG (nevim jakej, ale třeba od AN obsahuje taky aminokyseliny a dalsi stopovy prvky)
4 enzymy
5 květový hnojivo
a do toho ještě stimulátor s enzymy jako postřik
a ještě sem četl něco o pk13/14
jestli ještě do toho ph upravuješ kyselinou tak mě asi trefí.
Vyprdni se na tyhle kraviny, ušetříš tisíce a kytky povalí i bez všech "boostrů, stimulátorů, enzymů, vitamínků a hormonů" někdy míň znamená víc.
Byly na tom špatně... pak se relativně spravily a zazelenaly, ale něco si přepísk a nejspíš odrovnal kořeny. Když kouknu na fotku z 14.11 a pak 18.11 tak je to jasný... rychlý, brutální... umíraj
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Jasne nenechaj si nahovorit hluposti o kyseline,vymene pk za green senzation..mimochodom green senzation a sugar roayal su stimulatory..cize oni same o sebe ti ani nezvacsia vyvoj kvetu..v prvom rade im musis dodat mpk,sugar a green zvysi ich vstrebavanie..ale to za predpokladu ze mas v poriadku ph..podla mna to je kombinacia nevhodnej pody a zle skalibrovaneho ph metra..nalial si tam toho kvantum,asi ten substrat uz bude aj zasoleny :/ nabaluju sa ti problemy jeden na druhy
Mimochodom vie mi niekto vysvet banalnu vec ohladne upravu ph kyselinou?som namiesto ph down pouzivat ocot..nemam s tym problem..skusil som pouzit aj kyselinu,ale bolo to ph velmi podobne nestale ako pri octe tak som na kyselinu vykaslal..nevidim dovod liat tam take svinstvo
A bylo to ph potom stabilní? Ocet bych nelil, ničí totiž bakterie a to i ty přátelské. Otázka zní, jestli i v tak malém množství jaké přidáváš.... S kyselinou přidáváš i fosfor, tedy aspoň s tou fosforečnou
Prave ze nebolo to ph stabilne ani s kyselinou,ani octom.. vzdy ked som s odstupom casu meral ph zivneho roztoku tak to ph bolo ine..par desatin iba,ale aj tak..pride mi viac bio ked pouzijem ocot.ked vidim co robi kyselina s roztokmi -ako to niekedy zasumi alebo meni farbu tak to korenom liat nechcem..pouzivam biobizz lightmix,plagron alga a nemam problemy..drzim sa tej bio teorie..teda az do momentu kedy pridavam pk alebo sugar :P