Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jasse Šlo by pro moje potěšení nafotit bližší detail palic. Díky.
Každopádně povedený pěst ;o)
Čau, zkoušel jsem to fotit, ale bohužel telefon to nezvládne nebo nevím jak na to. Hledal jsem nějaké nastavení, jestli tam není makro a bohužel není. Nějak to zkusím pořešit.
51. den 12/12 Další kolo pojedu hydro, protože to vyndavání kytek je hrozný, padá to na všechny strany a jsem od toho celej olepenej. Chtěl bych jet white widow, takže jsem se chtěl zeptat, od které banky by mohla být asi tak nejlepší. Při nejhorším je druhá varianta, OG kusch od humboldt.
55. den 12/12 Objevil jsem na třech palicích plíseň, tak jsem hned sundal. Dneska vypnu světlo a nechám je dva dny ve tmě a pak kosa. Kdo bude chtít, může si tipnout.
Další kolo bude stejný box, ale přidám silnější ventilaci a ještě jeden ofuk, wilmu S 4*6l a rozhodl jsem se pro white widow od dinafem.